Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak vakantiepark

Efficiënt reinigen en een gastvrije service staan centraal in de vrijetijdssector. CSU begrijpt als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) het belang van een alerte en klantgerichte aanpak bij de schoonmaak. Niet alleen verzorgen wij bij de schoonmaak van het vakantiepark de ontvangsthal, het sanitair en de zalen, maar ook voeren wij graag de professionele schoonmaak van de vakantiehuisjes uit. Met vestigingen door heel Nederland is CSU jouw ideale schoonmaakpartner. Vraag direct een offerte op maat aan.

Efficiënte planning bij de schoonmaak in het vakantiepark

CSU maakt bij de schoonmaak in het vakantiepark gebruik van de meest innovatieve schoonmaaktechnieken en reinigingsapparaten. Dat maakt de schoonmaak snel en effectief. Bovendien maken onze schoonmakers gebruik van een helder communicatiesysteem, waardoor op basis van je reserveringssysteem direct een systematische planning wordt opgesteld voor de schoonmaak van de vakantiehuisjes. Wij maken daarnaast gebruik van duurzame materialen die een bijdrage leveren aan een beter milieu. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak is CSU een vertrouwde partner binnen jouw branche. Continu bouwen wij aan kwaliteit en communicatie, wat je merkt in de praktijk.

Gastvrije schoonmaak in het vakantiepark

Onze schoonmakers beseffen als geen ander dat zij een verlengstuk zijn van de gastvrijheid binnen de recreatiesector. Een glimlach kost niets, maar levert een enorme bijdrage aan de uitstraling van je vakantiepark. Jouw vakantiegast is onze vakantiegast. Bij onze interne opleidingen en trainingen vormt gastvrijheid dan ook een belangrijk onderdeel. Zo werken wij flexibel, snel en denken wij actief met je mee.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij professionele en gemotiveerde schoonmakers voor de schoonmaak van jouw vakantiepark? CSU is in dat geval je perfecte schoonmaakpartner. Naast reguliere schoonmaak leveren wij ook specialistische reiniging, zoals glasbewassingdieptereinigingspecialistisch vloeronderhoudgevelreiniging en graffitireiniging. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

verzorging-linnen

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.