Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dweilrobot

Bij CSU beseffen we als geen ander hoe cruciaal het is om een schone, frisse en hygiënische werkomgeving te creëren. CSU maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Zo introduceerden wij als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland een schrobzuigmachine. Deze “dweilrobot” helpt de schoonmakers bij het zwaardere en repeterende werk. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte op maat aan.


Dweilrobot om professioneel schoon te maken

Niet alleen zorgt een hygiënische werkplek ervoor dat uw personeel productiever werkt en er een prettige werksfeer ontstaat, maar een schoon bedrijfspand is ook uw visitekaartje aan gasten, cliënten of bezoekers. U laat zien dat uw bedrijf tot in de puntjes goed verzorgd is. CSU is hierbij graag uw schoonmaakpartner. Een dweilrobot kan daarbij helpen. Bij CSU maken we gebruik van een schrobzuigmachine.


Wat is een dweilrobot?

Innovatieve technieken geven een interessante en uitdagende aanvulling op de schoonmaakactiviteiten. CSU volgt de schoonmaak technologie daarom op de voet. De dweilbot is hierbij een belangrijk instrument, maar ook de schrobzuigmachine. Deze zelfstandig functionerende machine ondersteunt de schoonmakers bij het repeterende en zwaardere schoonmaakwerk. Hierdoor kunnen onze schoonmakers hun tijd en aandacht besteden aan taken die niet volledig zijn geautomatiseerd.


Efficiënte en productieve schoonmaak bij CSU

De ervaringen met de schrobzuigmachine zijn positief. Vooral bij het reinigen van grote vloeroppervlakten biedt een dweilrobot veel voordelen. Niet alleen om tijd te besparen, maar ook als het gaat om betere methoden die duurzaam zijn voor het milieu. Dankzij een dweilrobot verbruikt u tot wel negentig procent minder water. Het apparaat heeft daarnaast een 360 graden view en vijftien sensoren, voor een optimale reiniging. Dankzij de handige programma’s vindt de dweilrobot zelf zijn weg in de hal of het kantoor, zonder schade aan te richten. Het is hierdoor mogelijk om wel 900 vierkante meter vloer per uur schoon te maken.


Vraag direct een offerte aan

Zoekt u de ideale dweilrobot voor het schoonmaakonderhoud van uw bedrijfspand? Of bent u benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf CSU voor uw kantoor kan betekenen? Aangezien geen enkel bedrijf gelijk is en iedere werkplek om een andere aanpak vraagt, bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek uw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.