Home > Innovatie > Intellibot

Intellibot

CSU volgt de ontwikkelingen in technologie op de voet en onderzoekt alle mogelijke toepassingen in de schoonmaak. In 2015 introduceerden we als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf een robot op de werkvloer, de Swingobot uit de Intellibot-lijn.

De Intellibot is een zelfstandig functionerende schoonmaakrobot die schoonmaakmedewerkers ondersteunt bij zwaarder en repeterend werk. Medewerkers kunnen daardoor tijd en aandacht besteden aan zaken die niet kunnen worden geautomatiseerd, zoals het bijdragen aan meer hospitality activiteiten.

Voor regelmatig te schrobben grote vloeroppervlakten levert de inzet van een schoonmaakrobot veel voordeel op. In de vorm van efficiency, maar ook op gebied van milieubesparing: de Intellibot verbruikt tot wel 90% minder water. De te programmeren Intellibot heeft 15 sensoren en een 360˚ view en werkt geheel zelfstandig. Door de Intellibot te programmeren vindt de machine zelf zijn weg in een kantoor of hal, zonder schade te veroorzaken. De robot maakt het mogelijk 900 vierkante meter vloer per uur te reinigen.


CSU Robotica Roadshow
De Intellibot reist het land door met de Robotica Roadshow. Tijdens deze tour kunnen relaties de robot in werking zien bij onze klanten.
Bekijk welke locaties de Intellibot tot nu bezocht heeft.

CSU's Robotica Roadshow: Intellibot on Tour - FC Twente
CSU's Robotica Roadshow: Intellibot on Tour - RAI
CSU's Robotica Roadshow: Intellibot on Tour - Makro Vianen
CSU's Robotica Roadshow: Intellibot on Tour - Universitair Sport Centrum
CSU's Robotica Roadshow: Intellibot on Tour - Koning Willem I College