Home > Innovatie > Intellibot

Intellibot

Opdrachtgevers zoeken continu naar manieren om hun schoonmaakbudget optimaal in te zetten. CSU ook: daarom introduceerden we in 2015 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf een robot op de werkvloer. De Swingobot uit de Intellibot-lijn is een schrobzuigmachine die geheel automatisch z’n werk kan doen.

Met name voor grote vloeroppervlakten die regelmatig moeten worden geschrobd kan de inzet van een schoonmaakrobot veel voordeel opleveren. Voordeel in de vorm van een financiële besparing, maar ook milieubesparing: de Intellibot kan met veel minder water toe, tot wel 90%.

Eenmaal geprogrammeerd werkt de robot zelfstandig zijn schoonmaakwoede af over de vloer. Sensoren registreren of die route veilig af te leggen is: daardoor blijven uw kostbare eigendommen onbeschadigd en kan de robot ook niet zomaar gaan ‘dwalen’ door uw gebouw. 

Voor gebruikers spreekt niet alleen het efficiencyvoordeel aan. Met inzet van hetzelfde budget kan een facilitair manager ook effectief de gebruikersbeleving beïnvloeden. Arbeidsuren die voorheen werden ingezet voor de besturing van een schrobzuigmachine, kunnen nu worden besteed aan taken die meer aan hospitality gerelateerd zijn.