Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderhoud machine

Als je bedrijf werkt met (grote) machines is onderhoud belangrijk. CSU neemt de schoonmaak binnen jouw bedrijf uit handen zodat jij de kwaliteit kunt waarborgen van je producten. Onderhoud machine zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je schoonmaakmachine en het machine onderhoud zorgt dat je de hoogste kwaliteit eruit haalt. CSU is tot nummer 1 verkozen in schoonmaak binnen de facilitaire branche. Naast het leveren van excellente schoonmaakdienstverlening adviseert CSU je graag op het gebied van onderhoud van jouw schoonmaakmachines. Wil je meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of ontvang een offerte op maat.

Machine reparatie en onderhoud

Met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, ben je bij CSU aan het juiste adres voor volledige ontzorging voor jouw schoonmaakmachine reparatie en onderhoud. Machine onderhoud en reparatie zijn van belang om te zorgen dat je bedrijfspand hygiënisch en veilig blijft. Je machines zijn belangrijk voor de voortgang van jouw onderneming. Bij een defect, kapotte onderdelen of andere problemen wil je kunnen vertrouwen op een partij die zorgt dat je snel door kunt met je werk.

Samenwerking met CSU: Excellente operatie, scherpe resultaten

Met ruim 50 jaar ervaring op de teller op het gebied van schoonmaak in de facilitaire branche, ben je bij CSU aan het juiste adres voor jouw machine onderhoud. Naast deskundige vakmensen die zorgen voor continuïteit en kwaliteit, maakt CSU gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken. Denk hierbij aan BeSense, de Intellibot en de Hologram Hostess, om excellente operatie te bieden. Wij zijn dan ook niet voor niets marktleider op het gebied van schoonmaak.

Vraag direct een offerte aan voor onderhoud machine

Met een alerte, klantgerichte aanpak en oog voor innovatieve technieken ondersteunen wij iedere dag duizenden instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van schoonmaak in de brede zin. Benieuwd wat de kosten zijn voor onderhoud machine of wat de kosten van een van onze aanvullende diensten zijn? Via onderstaande button kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

kantoor-koffiecorner-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.