Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderhoud machine

Als uw bedrijf werkt met (grote) machines is onderhoud belangrijk. CSU neemt de schoonmaak binnen uw bedrijf uit handen zodat u de kwaliteit kunt waarborgen van uw producten. Onderhoud machine zorgt ervoor dat u langer plezier heeft van uw schoonmaakmachine en het machine onderhoud zorgt dat u de hoogste kwaliteit eruit haalt. CSU is tot nummer 1 verkozen in schoonmaak binnen de facilitaire branche. Naast het leveren van excellente schoonmaakdienstverlening adviseert CSU u graag op het gebied van onderhoud van uw schoonmaakmachines. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of ontvang een offerte op maat.

Machine reparatie en onderhoud

Met een jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak, bent u bij CSU aan het juiste adres voor volledige ontzorging voor uw schoonmaakmachine reparatie en onderhoud. Machine onderhoud en reparatie zijn van belang om te zorgen dat uw bedrijfspand hygiënisch en veilig blijft. Uw machines zijn belangrijk voor de voortgang van uw onderneming. Bij een defect, kapotte onderdelen of andere problemen wilt u kunnen vertrouwen op een partij die zorgt dat u snel door kunt met uw werk.

Samenwerking met CSU: Excellente operatie, scherpe resultaten

Met ruim 50 jaar ervaring op de teller op het gebied van schoonmaak in de facilitaire branche, bent u bij CSU aan het juiste adres voor uw machine onderhoud. Naast deskundige vakmensen die zorgen voor continuïteit en kwaliteit, maakt CSU gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken. Denk hierbij aan BeSense, de Intellibot en de Hologram Hostess, om excellente operatie te bieden. Wij zijn dan ook niet voor niets marktleider op het gebied van schoonmaak.

Vraag direct een offerte aan voor onderhoud machine

Met een alerte, klantgerichte aanpak en oog voor innovatieve technieken ondersteunen wij iedere dag duizenden instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van schoonmaak in de brede zin. Benieuwd wat de kosten zijn voor onderhoud machine of wat de kosten van een van onze aanvullende diensten zijn? Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, of neem contact met ons op voor meer informatie.

kantoor-koffiecorner-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.