Home > Innovatie > BeSense

BeSense

CSU zet stevig in op sensor based cleaning, robotisering en the internet of things (IoT). Wij integreren techniek, data en dienstverlening. Zo ontstaat innovatieve co-creatie bínnen de keten.

BeSafe: Veilig weer terug naar het werk

Om straks weer veilig en efficiënt aan de slag te gaan in de nieuwe 1,5 meter samenleving, is er meer nodig dan het waarborgen van die anderhalve meter afstand. Met veiligheid wil je niet experimenteren, daarom zetten we in op de verbinding tussen bestaande diensten en bewezen resultaten.

De expertise en het uitvoeringsvermogen op het gebied van hygiëne vanuit CSU gecombineerd met data en inzichten (BeSense) en binnenklimaat (Heijmans) maakt dat we met een gezamenlijke en integrale aanpak Covid-19 onder controle kunnen krijgen. We slaan de figuurlijke handen ineen om een integrale oplossing te bieden voor een veilige werkomgeving, met naast het faciliteren van voldoende afstand ook aandacht voor:

  • een gezond binnenklimaat;
  • goede hygiënemaatregelen;
  • een slimme benutting van gebouwen.


Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet?

BeClean

Dankzij een innovatief samenwerkingsverband met partner Heijmans ontwikkelden we BeSense, een slim platform voor efficiënter, gezonder en schoner gebouwbeheer. Door met sensoren de bezetting van ruimten te monitoren, kunnen we efficiënter schoonmaken alleen op de plekken waar dat nodig is.

De schoonmaak-app BeClean toont via een tablet welke ruimte wel of niet schoongemaakt moet worden. De app laat ook zien welke activiteit uitgevoerd moet worden: stofzuigen of het afnemen van stof bijvoorbeeld. Op basis van de verkregen data uit de aanwezigheidssensoren, die de mate van vervuiling aangegeven, kan de schoonmaker naar gebruik en efficienter schoonmaken. Schoonmaakmedewerkers kunnen in de app ook eenvoudig meldingen registeren. Hiermee zet CSU technologie in om het vak schoonmaak te verslimmen. Resultaat: een verhoogde klanttevredenheid.

Optimaliseren werkomgeving
BeSense registreert niet alleen de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2 maar ook de lichtintensiteit. Resultaat: een werkomgeving die altijd optimaal is voor medewerkers én een schoonmaaktaak die beter inzichtelijk is voor facilitair managers.


5 voordelen van BeSense:

  1. Meer inzicht in het gebouw
  2. Laagdrempelig
  3. Eenvoudig uit te breiden
  4. Kostenbesparing op huisvesting
  5. Totaaloplossing 

 

Probeer BeSense zelf!

Kijk voor meer informatie op www.besense.nl. Of download hieronder een van de Whitepapers voor meer informatie over de diensten van BeSense. 

Lees ook: Hogere gastbeleving met behulp van sensoren bij Roompot Kijkduin.

 

Whitepaper downloaden

* Verplicht veld