Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënehaak

Binnen de schoonmaakbranche is hygiëne rondom corona onze eerste prioriteit. CSU ontwikkelde verschillende corona-innovaties die bescherming bieden tegen het coronavirus. Een van onze innovaties is de CSU Hygiënehaak of ook wel de coronahaak. De corona deurhaak helpt om besmetting van het coronavirus via contactpunten te voorkomen. Je kunt deze haak voor meer handelingen gebruiken dan alleen als corona deurhaak. CSU heeft ervaring op het gebied van schoonmaak tijdens corona. Wil je meer weten over de Hygiënehaak of onze schoonmaakdiensten in de corona-tijd? Neem contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden van de Hygiënehaak.

Voordelen corona deurhaak

Hoe vaak op een dag open je via de klink een deur? Waarschijnlijk regelmatig. Hierdoor is de kans van besmetting groter. Nu wordt er al meer aandacht besteed aan het regelmatig schoonmaken van de hendels, maar het is ook mogelijk om deur openen zonder klink aan te raken. Dit zijn de voordelen van een contactloze deuropener:

  • De CSU Hygiënehaak is een corona deuropener om besmetting en verspreiding te voorkomen op contactpunten;
  • Het geeft jouw medewerkers een gevoel van veiligheid en comfort;
  • De contactloze deuropener voorkomt verspreiding én besmetting van het Coronavirus.
  • Het puntje op de coronahaak is een touchscreen tip, hiermee bedien je schermen van o.a. koffieautomaten en printers. Je handen worden op deze manier niet besmet via deze veelgebruikte contactpunten.
  • Met de rollerclipsleutelhanger bevestig je de Hygiënehaak aan je kleding. Zo hebben jij of je medewerkers de corona deuropener altijd bij de hand!

Vraag direct een offerte bij ons aan, zodat wij je een idee kunnen geven van de levertijd, personalisatieopties en kosten van de Hygiënehaak.

Schoonmaken in de corona-tijd

Met onze kennis van diverse klanten en sectoren vind je in CSU een professionele schoonmaakpartner. CSU is alert, klantgericht en door onze persoonlijke aanpak, zet CSU haar expertise in de corona-tijd in. Zo zorgen we dat jouw gebouw veilig en hygiënisch wordt schoongemaakt, en je het risico op verspreiding voorkomt. Denk hierbij aan:

  • Het reinigen en desinfecteren van oppervlaktes.
  • Het ontsmetten van tafels, stoelen, bureaus en andere meubels.
  • Desinfecteren van alle deuren (inclusief klinken), lichtschakelaars, handgrepen, toiletten en gootstenen.

Ook kun je zelf preventieve maatregelen nemen met de Hygiënehaak. De hygiënehaak corona zorgt dat de contactpunten minder vaak worden aangeraakt, waarmee je de kans op besmetting verkleind.

Vraag een offerte aan

CSU is een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak tegen corona. Vraag een offerte op maat waar we graag in een persoonlijk gesprek bespreken waar jij in de corona-tijd tegenaan loopt en hoe onze schoonmaakdienstverlening jou hierbij kan helpen.

zorg-receptie-1000-x-1000-

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.