Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakservice Den Haag

Een schoonmaakservice in Den Haag en omgeving die jou volledig ontzorgt. Of het nu gaat om reguliere of periodieke schoonmaakservice, je wilt het overdragen aan een betrouwbare schoonmaakpartner. CSU biedt meer dan alleen excellente schoonmaakservice. Met CSU heb je een schoonmaakpartner die alert, vooruitstrevend en klantgericht is. De doorslaggevende factor is onze visie op innovatie. De wereld staat niet stil. Daarom blijven we onze dienstverlening proactief innoveren. Daarom is CSU de nummer 1 in schoonmaak en won CSU in 2020 de prestigieuze Koning Willem I Prijs. Benieuwd wat dit betekent voor jouw zoektocht naar schoonmaakservice in Den Haag? In een persoonlijk gesprek bespreken we wat je wensen en behoeften zijn op basis waarvan we een offerte op maat maken.


CSU: innovatieve schoonmaakservices Den Haag

CSU investeert in haar medewerkers. Dit is belangrijk omdat onze diensten de gezondheid, het welzijn en daarmee het leefklimaat van veel Nederlanders bevorderen. Als een van de grootste opleiders voor de basisvakopleiding beschikken alle medewerkers over de vakkennis die nodig is voor een optimale schoonmaakservice Den Haag. Elk bedrijfspand is anders. Misschien heb je bijzonderheden in je pand, waardoor een ‘one size fits all’ oplossing niet werkt. Dat begrijpen we. Met onze slimme innovaties als Hi Five, inzet van geurbeleving of een Hologram Hostess maak je optimaal gebruik van de schoonmaakservice die CSU te bieden heeft. Met klanten in onder meer overheidsinstellingen, zorginstellingen of in het onderwijs, leveren dagelijks duizenden CSU schoonmakers een passende schoonmaakservice Den Haag.

Schoonmaakservice Den Haag; wat kun je verwachten?

CSU heeft het motto “Scherper, Slimmer, Schoner”. Dit houdt in dat onze schoonmakers zorg dragen dat jouw bedrijfspand, zorginstelling of onderwijsinstelling hygiënisch schoon wordt. Dit is je visitekaartje voor cliënten en gasten, maar ook voor je medewerkers is het van belang dat het pand hygiënisch schoon is. Je bent bij CSU aan het juiste adres voor schoonmaakservice Den Haag. Waarbij we gespecialiseerd zijn in reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in; dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging, graffiti-reinigingindustriële reiniging en gevelreiniging. Onze schoonmaakmedewerkers werken klantgericht, doeltreffend en met focus op innovatie. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor schoonmaakservice Den Haag

Ben je op zoek naar schoonmaakservice in Den Haag die met je meedenkt? Een professioneel schoonmaakbedrijf dat de beste methode gebruikt en gebruik maakt van de laatste innovaties om jouw kantoor of bedrijfspand volledig schoon te maken? CSU is in dat geval je partner. Wij bespreken graag in een persoonlijk gesprek wat je verwachtingen zijn. Vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan voor een persoonlijk advies.

Contact