Home > Innovatie > Geurbeleving

Geurbeleving

Wist u dat 75 procent van alle emoties wordt beïnvloed door geur? Geur is vaak het eerste wat bezoekers opvalt bij binnenkomst. Daarom is geurbeleving een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. 

Een aangename geur bezorgt medewerkers en gasten een welkom gevoel. Steeds meer bedrijven nemen geurbeleving dan ook op als onderdeel in hun hospitality aanpak. CSU biedt u twee oplossingen om bij te dragen aan een warm welkom.

DecoScent, professionele geurbeleving op maat
Dit gepatenteerde concept van onze partner Scentlinq combineert een luxe, decoratieve vaas met geurbeleving. Deze DecoScent geurvaas is uitermate geschikt voor gebouwen met een grote entree en voor gastgerichte gebouwen zoals hotels, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en kantoorpanden.

Dankzij een geïntegreerd geursysteem is het niet alleen schoon, maar ruikt het ook schoon.

Sense
De geurinstallatie Sense is in staat om de geurbeleving in elke ruimte sterk te verhogen. Gevolg: de klanttevredenheid stijgt en de schoonmaakmedewerkers ontvangen complimenten. U kunt de geur per seizoen of gelegenheid aanpassen en via een app de geurintensiteit wijzigen.

Wij denken graag mee hoe en waar geurbeleving bij uw organisatie toepasbaar is. Neem gerust contact met ons op via innovatie@csu.nl.