Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Het werkt nu eenmaal prettiger in een schone en opgeruimde omgeving. Daarnaast geeft u met een schoon bedrijfspand een professioneel signaal bij uw klanten af. U laat natuurlijk de dagelijkse en periodieke schoonmaak over aan professionals. Daarom zoekt u een van de beste schoonmaakbedrijven van Zwijndrecht. U bent bij CSU aan het juiste adres. Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht vraagt u een offerte op.

Volledig werkgebied van het schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht

CSU is uw schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht. Wist u dat CSU zelfs verspreid door het land vestigingen heeft? Hierdoor maken wij in heel Nederland schoon. CSU is de #1 facilitair dienstverlener met werkgebied binnen onder andere het MKB, de zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche. U wilt ongetwijfeld meer weten over de kosten van het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht. We kunnen nooit een standaardbedrag noemen, aangezien geen pand gelijk is. Daarom komen we graag bij u langs. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat ons aandeel hier in kan zijn.

De werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht

Zodra we een afspraak met u hebben gemaakt, bespreken we met u welke werkzaamheden u wilt laten uitvoeren. Hieronder valt niet alleen de dagelijkse
schoonmaak, maar ook periodieke schoonmaak. Bij periodieke schoonmaak moet u denken aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. We stemmen natuurlijk ook de frequentie van de schoonmaak met u af.

Een schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht nodig? Vraag direct een offerte aan

Kunnen we iets voor u betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs op locatie om uw wensen te bespreken. Vervolgens stellen we een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor u op.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl