Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zwijndrecht

Het werkt nu eenmaal prettiger in een schone en opgeruimde omgeving. Daarnaast geef je met een schoon bedrijfspand een professioneel signaal bij je klanten af. Jij laat natuurlijk de dagelijkse en periodieke schoonmaak over aan professionals. Daarom zoek je een van de beste schoonmaakbedrijven van Zwijndrecht. Je bent bij CSU aan het juiste adres. Voor meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht vraag je een offerte op.

Volledig werkgebied van het schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht

CSU is jouw schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht. Wist je dat CSU zelfs verspreid door het land vestigingen heeft? Hierdoor maken wij in heel Nederland schoon. CSU is de #1 facilitair dienstverlener met werkgebied binnen onder andere het MKB, de zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche. Je wil ongetwijfeld meer weten over de kosten van het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht. We kunnen nooit een standaardbedrag noemen, aangezien geen pand gelijk is. Daarom komen we graag bij je langs. Jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij geven aan wat ons aandeel hier in kan zijn.

De werkwijze van ons schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht

Zodra we een afspraak met je hebben gemaakt, bespreken we met je welke werkzaamheden jij wilt laten uitvoeren. Hieronder valt niet alleen de dagelijkse
schoonmaak, maar ook periodieke schoonmaak. Bij periodieke schoonmaak moet je denken aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. We stemmen natuurlijk ook de frequentie van de schoonmaak met je af.

Een schoonmaakbedrijf in Zwijndrecht nodig? Vraag direct een offerte aan

Kunnen we iets voor jou betekenen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen bij je langs op locatie om je wensen te bespreken. Vervolgens stellen we een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op.

Contact