Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zaandam

Schoonmaakbedrijf Zaandam

Met een hygiënisch en fris bedrijfspand gaan uw medewerkers vol enthousiasme aan het werk. Niet alleen brengt een schone werkplek meer productiviteit en optimaal werkgeluk, ook heeft een proper kantoor een perfecte uitstraling op uw gasten, cliënten en bezoekers. CSU biedt een volledig pakket aan schoonmaakdiensten aan. Ons schoonmaakbedrijf in Zaandam staat voor u klaar om uw kantoor “Scherp op Schoon” te houden. Vraag direct een offerte op maat aan voor een persoonlijk schoonmaakadvies.

Schoonmaakbedrijf in Zaandam met hart voor uw zaak

Bij CSU begrijpen we dat onze schoonmakers het uithangbord vormen van ons bedrijf. Wij werken dan ook alert, klantgericht en met het oog op innovatie. Onze vakkundige schoonmakers ontvangen voortdurend trainingen en bijscholing, zodat onze schoonmaak constant aan de protocollen en regelgeving binnen uw sector voldoet. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers van CSU aan het werk om kantoor- en bedrijfspanden schoon te houden. Van het mkb tot overheidsinstellingen, van kinderdagverblijven tot ziekenhuizen.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Zaandam

U als klant tevreden stellen, heeft onze hoogste prioriteit. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op, om aan uw schoonmaakwensen te voldoen. Hierbij bespreken we de frequentie en de wijze van reiniging. Ons schoonmaakbedrijf in Zaandam levert naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, zoals glasbewassingdieptereinigingspecialistisch vloeronderhoudcomputerreiniginggevelreiniging of graffitireiniging.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Zaandam dat met u meedenkt en een hands-on mentaliteit heeft. CSU is in dat geval uw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk maken wij graag met u een persoonlijke afspraak voor een offerte op maat. Neem direct vrijblijvend contact op voor een persoonlijk schoonmaakplan voor uw onderneming.

schoonmaak-kantoor-zakelijk