Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zaandam

Schoonmaakbedrijf Zaandam

Met een hygiënisch en fris bedrijfspand gaan je medewerkers vol enthousiasme aan het werk. Niet alleen brengt een schone werkplek meer productiviteit en optimaal werkgeluk, ook heeft een proper kantoor een perfecte uitstraling op je gasten, cliënten en bezoekers. CSU biedt een volledig pakket aan schoonmaakdiensten aan. Ons schoonmaakbedrijf in Zaandam staat voor je klaar om jouw kantoor “Scherper, Slimmer, Schoner” te houden. Vraag direct een offerte op maat aan voor een persoonlijk schoonmaakadvies.

Schoonmaakbedrijf in Zaandam met hart voor jouw zaak

Bij CSU begrijpen we dat onze schoonmakers het uithangbord vormen van ons bedrijf. Wij werken dan ook alert, klantgericht en met het oog op innovatie. Onze vakkundige schoonmakers ontvangen voortdurend trainingen en bijscholing, zodat onze schoonmaak constant aan de protocollen en regelgeving binnen jouw sector voldoet. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers van CSU aan het werk om kantoor- en bedrijfspanden schoon te houden. Van het mkb tot overheidsinstellingen, van kinderdagverblijven tot ziekenhuizen.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Zaandam

Jou als klant tevreden stellen, heeft onze hoogste prioriteit. Wij gaan dan ook graag met je in gesprek om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan op maat op, om aan je schoonmaakwensen te voldoen. Hierbij bespreken we de frequentie en de wijze van reiniging. Ons schoonmaakbedrijf in Zaandam levert naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging, zoals glasbewassingdieptereinigingspecialistisch vloeronderhoudcomputerreiniginggevelreiniging of graffitireiniging.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Zaandam dat met je meedenkt en een hands-on mentaliteit heeft. CSU is in dat geval jouw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk maken wij graag met jou een persoonlijke afspraak voor een offerte op maat. Neem direct vrijblijvend contact op voor een persoonlijk schoonmaakplan voor jouw onderneming.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.
Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl