Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Een schoon kantoor zorgt voor maximale productiviteit, optimaal werkgeluk en een opgeruimde geest. Niet alleen voor uw medewerkers is een hygiënisch fris bedrijfspand een must, ook geeft u op deze wijze aan cliënten, gasten en bezoekers een proper visitekaartje af. CSU levert als nummer 1 facilitair dienstverlener de beste schoonmaak voor bedrijven in heel Nederland. Van overheidsinstellingen tot het mkb-bedrijf, van scholen tot horeca; geen enkel schoonmaakkarwei is voor CSU te groot. Benieuwd wat CSU voor schoonmaakwerk in Alkmaar voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar voor een offerte op maat.

Professionele schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar

CSU werkt alert, klantgericht en met het oog op innovatie. Door bij het schoonmaakwerk in Alkmaar gebruik te maken van de nieuwste schoonmaakapparatuur en reinigingstechnieken werken onze schoonmakers snel en effectief. Daarbij passen onze schoonmakers heldere communicatiemiddelen toe, waardoor u direct inzicht heeft in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. Ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar werkt uitsluitend met gecertificeerde schoonmakers. Bovendien geven wij geregeld interne opleidingen, zodat onze schoonmakers op ieder moment aan de juiste protocollen en richtlijnen binnen uw sector voldoen.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Alkmaar alleen

Bij CSU staat u als klant centraal. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk gaan wij met u het gesprek aan om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Op basis van deze bevindingen stellen wij een schoonmaakplan op maat op. Hierin staat onder andere de reinigingsmethode en de schoonmaakfrequentie. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om ’s avonds of in het weekend schoon te maken op uw kantoor, zodat uw personeel zo min mogelijk hinder van de reiniging ondervindt.

Vraag direct een offerte op maat aan

Naast reguliere schoonmaak levert CSU ook specialistische reiniging, zoals glasbewassingcomputerreinigingspecialistisch vloeronderhouddieptereiniging en gevel- of graffitireiniging. Interesse in onze schoonmaakdiensten voor uw bedrijf? Vraag direct een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Alkmaar.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.