Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Haarlem

Een opgeruimde, schone werkplek zorgt voor minder ziekteverzuim, productief personeel en optimaal werkgeluk. Daarnaast straalt een hygiënisch en fris kantoor een positief visitekaartje uit naar cliënten, klanten en bezoekers. Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Haarlem dat van aanpakken weet en Scherper, Slimmer, Schoner is? CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van reiniging. Wij zijn als schoonmaakbedrijf trots op de enorme diversiteit aan opdrachtgevers waarvoor wij werkzaam zijn. Dagelijks leveren duizenden schoonmakers van CSU schoonmaakwerk in Haarlem, Rotterdam, Maastricht en de rest van Nederland af. Benieuwd wat CSU voor jouw bedrijf of kantoorpand kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf in Haarlem met hart voor jouw zaak

Van overheidsinstellingen tot het mkb-bedrijf, van zorgorganisaties tot scholen; de schoonmaak in Haarlem dient vlekkeloos te verlopen en te voldoen aan jouw verwachtingen en die van de gebouwgebruikers. Wij verzorgen overigens niet alleen schoonmaakwerk in Haarlem, maar beschikken over vestigingen in heel Nederland.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Haarlem alleen

Wij werken alert, klantgericht en zijn gericht op innovatie. Je wensen staan bij ons schoonmaakbedrijf in Haarlem centraal. Wij verzorgen daarbij niet alleen reguliere reiniging, maar ook specialistische schoonmaak zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhouddieptereiniging, computerreiniging, graffiti- en gevelreiniging. Jij geeft aan welk karwei er gedaan moet worden en wij laten zien hoe we je het beste kunnen bijstaan.

Vraag een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf met een hands-onmentaliteit? Dan is CSU jouw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen ondernemer hetzelfde is en geen bedrijfspand gelijk gaan wij graag met je in gesprek over je wensen en verwachtingen op het gebied van de schoonmaak in Haarlem. Aan de hand van je eisen stellen we een plan van aanpak op om de reiniging vlot en soepel te laten verlopen. Tijdens kantooruren of juist ’s avonds of in het weekend schoonmaken? Ons schoonmaakbedrijf maakt bij jouw bedrijf schoon op het tijdstip dat jou uitkomt. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.

Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl