Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Waalwijk

Schoonmaakbedrijf Waalwijk

Je organisatie is jouw trots. En dat straal je graag uit met een blinkend schoon bedrijfspand. Je bedrijfspand is voor jouw klanten een weerspiegeling van je professionaliteit. Je steekt je energie en kennis liever in ondernemen. Daarom zoek je een schoonmaakbedrijf in Waalwijk om jouw pand schoon te maken en te houden. CSU is hierbij je partner. CSU maakt in heel Nederland schoon. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Schoonmaakbedrijf in Waalwijk voor de zakelijke markt

CSU richt zich op de zakelijke markt. Wij werken vooral binnen organisaties en bedrijven binnen het MKB, hotelbranche, onderwijs en de zorg. Is discretie geboden, bijvoorbeeld omdat je patiënten verzorgt? Geen enkel probleem, wij passen ons moeiteloos aan. CSU is meer dan alleen een van de schoonmaakbedrijven in Waalwijk. We hebben namelijk vestigingen door heel het land. CSU maakt dan ook in heel Nederland schoon.

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Waalwijk?

We begrijpen als geen ander dat je erg benieuwd bent naar de kosten van een schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Het is echter onmogelijk om dit op voorhand aan je door te geven. Daarom komen wij graag bij je langs. Jij bepaalt wat er moet gebeuren. CSU kijkt wat we voor je kunnen doen. Natuurlijk wil je toch graag weten wat de kosten zijn. Vraag dan ook een vrijblijvende offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Waalwijk nodig? Vraag vandaag nog een offerte aan

Onze diensten lopen uiteen van dagelijkse schoonmaak tot de periodieke reiniging van diverse onderdelen in en om je bedrijfspand. Denk bij periodiek onderhoud bijvoorbeeld aan dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Wil je graag weten wat het beste bij jou en je bedrijf past? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte met een persoonlijk advies.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Juliette van der Palm helpt je graag verder.
Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl