Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Veghel

Schoonmaakbedrijf Veghel

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Veghel dat luistert naar uw behoeften en hierbij doorvraagt tot helder is wat noodzakelijk is? CSU is al ruim 50 jaar de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland. Met een alerte en vooruitstrevende blik werkt ons schoonmaakbedrijf in Veghel aan het realiseren van uw doelstellingen op het gebied van schoonmaak. CSU levert betrokken maatwerk tegen voordelige tarieven. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Veghel? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Veghel levert kwaliteit

Met vestigingen in heel Nederland levert CSU een volledig pakket aan schoonmaakservices, specialistisch onderhoud en hieraan verbonden facilitaire diensten. Zo zijn wij op circa 11.000 locaties actief binnen verschillende sectoren. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfspanden, scholen, hotels, de industriële branche en het mkb bedrijf. CSU heeft zelfs de prestigieuze Koning Willem I prijs mogen ontvangen: een dankbare waardering voor onze betrouwbare dienstverlening. Wij werken alert, denken met u mee en zorgen ervoor dat de schoonmaak binnen uw onderneming optimaal is.

Schoonmaakbedrijf in Veghel met hart voor uw zaak

Met het oog op innovatie haalt ons schoonmaakbedrijf in Veghel het maximale uit de reiniging, zodat uw werknemers op een veilige en hygiënische werkplek aan het werk gaan. Niet alleen voor reguliere schoonmaak schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Veghel in. Ook voor specialistische reiniging bent u bij CSU aan het juiste adres. Zo voeren wij glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhouddieptereiniginggevelreiniging en graffitireiniging voor u uit.

Direct een offerte op maat aanvragen

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Veghel dat uiteenlopende schoonmaakklussen aan kan? Dan is CSU uw perfecte schoonmaakpartner. Graag maken wij een persoonlijke afspraak met u om uw schoonmaakwensen te bespreken. Zo kunnen wij een schoonmaakplan opstellen dat volledig is afgestemd op uw verwachtingen. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl