Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Spijkenisse

Als ondernemer weet jij hoe belangrijk een schone werkplek is. Een hygiënische werkomgeving zorgt namelijk voor minder ziekteverzuim onder je werknemers, meer productiviteit en meer werkgeluk. Ook aan jouw bezoekers, klanten en cliënten die over de vloer komen, geef je een positief visitekaartje af. CSU beschikt over verscheidene vestigingen in heel Nederland om jouw bedrijf stralend schoon te maken. Wil je meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag gelijk een offerte op maat aan.

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Spijkenisse voor scherpe resultaten

Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener werkt ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse met een alerte en klantgerichte aanpak. Samen met jou stellen we een schoonmaakplan op maat op, met onder meer de schoonmaakfrequentie en reinigingsapparatuur die toegepast worden. Jij vertelt wat jouw wensen zijn en wij vertalen dat naar een geschikte schoonmaakoplossing. Onze klanten tevreden stellen met deskundige schoonmaak en maximale resultaten staat bij ons centraal.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Spijkenisse alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse voert voor jou de dagelijkse schoonmaak uit, zodat je werknemers in een schoon pand hun bedrijfswerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kun je bij CSU ook terecht voor specialistische schoonmaakprojecten. Voorbeelden hiervan zijn gevel– en graffitireinigingglasbewassing, computerreiniging, dieptereiniging en specialistisch vloeronderhoud. Ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse doet de werkzaamheden op het tijdstip dat het jou uitkomt. Ook in de avond of gedurende het weekend maken wij je bedrijfspand schoon.

Direct een offerte op maat aanvragen via de website

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Spijkenisse dat met je meedenkt en Scherper, Slimmer, Schoner is? CSU staat voor je klaar om jou van het perfecte schoonmaakadvies te voorzien. Aangezien geen bedrijfspand identiek is en geen ondernemer gelijk komen wij graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek om de reiniging te bespreken. Ben je benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Spijkenisse voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt je graag verder.
Bel of mail naar 010 432 2000 / zuidwest@csu.nl