Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Gorinchem

Jouw bedrijf is je visitekaartje. Voor je cliënten, gasten en bezoekers is het daarom van belang dat je kantoor- of bedrijfspand fris en schoon is. Daarnaast is het voor je medewerkers ook essentieel dat zij op een hygiënische werkplek kunnen functioneren. Dit zorgt immers voor meer productiviteit, optimaal werkgeluk en een opgeruimde geest. CSU levert een schoonmaakplan op maat voor jouw onderneming. Iedere locatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Samen met jou bepalen we hoe de schoonmaak eruit moet zien en wat de ideale schoonmaakfrequentie is. Ook stellen we het tijdstip vast. Bij horecagelegenheden is het bijvoorbeeld prettig als de schoonmaak buiten de openingstijden plaatsvindt. Wil je meer inlichtingen over de diensten van onze schoonmaakbedrijven in Gorinchem en omgeving? Neem dan direct contact met ons op of ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Gorinchem

Bij CSU sta jij als klant centraal. Je persoonlijke wensen vormen het uitgangspunt voor het schoonmaakplan dat wij op maat samenstellen. Onze schoonmaakmedewerkers werken hierbij alert, klantgericht en vooruitstrevend met een brede visie op innovatie. Met vernieuwende technieken en apparaten werken onze schoonmakers zeer effectief en tijdbesparend. Hierdoor ervaart je onderneming zo min mogelijk last van het schoonmaakproject. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud is ons schoonmaakbedrijf in Gorinchem gespecialiseerd in specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, graffiti- en gevelreiniging. Jij bepaalt welk project uitgevoerd moet worden en wij stellen hierbij het optimale schoonmaakplan vast. Helder en transparant, zodat je weet wat je van ons kan verwachten. Voor meer informatie of een persoonlijk advies raden we aan contact met ons op te nemen.

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Gorinchem dat voldoet aan de CO2-prestatieladder, waardoor ons bedrijf perfect past binnen je MVO beleid? Een schoonmaakbedrijf dat jouw prioriteiten voorop stelt en een hands on-mentaliteit heeft? Een schoonmaakbedrijf in Gorinchem dat je ontzorgt, zodat jij je op het ondernemen kan richten? Dan is CSU je ideale partner. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan met een van onze medewerkers of ontvang een vrijblijvende offerte tegen een scherpe prijs.

Contact