Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Schiedam

Een schone en hygiënische werkplek leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Zo treedt er minder ziekteverzuim op, voelt jouw personeel zich gelukkiger en creëer je een stralend visitekaartje voor jouw bezoekers, cliënten en gasten. Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Schiedam? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Neem nu contact op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Schoonmaakbedrijf Schiedam met hart voor jouw zaak

Als schoonmaakbedrijf Schiedam werken wij alert en klantgericht. Jouw wensen als klant staan bij ons centraal, zodat je precies de schoonmaak ontvangt die jij wilt. Bovendien is CSU continu gericht op innovatie, waardoor wij met de nieuwste schoonmaaktechnieken en -middelen de reiniging snel en duurzaam uitvoeren. Van het mkb-bedrijf tot zorginstellingen, van zakelijke dienstverlening tot scholen; onze schoonmakers zijn uitvoerig opgeleid, waardoor zij aan jouw eisen en die van de gebouwgebruikers voldoen.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Schiedam alleen

Naast reguliere schoonmaak ook de ramen professioneel laten wassen? Of wil je een schoonmaakbedrijf in Schiedam inschakelen om specialistisch vloeronderhoud te laten uitvoeren? CSU biedt allerlei vormen van schoonmaak aan om in al je behoeften te voorzien. Zo kun je bij ons schoonmaakbedrijf in Schiedam terecht voor:

glasbewassing
– computerreiniging
dieptereiniging
gevelreiniging
– graffitireiniging

Met vestigingen verspreid over heel Nederland verzorgen wij de schoonmaak in allerlei branches in het land.

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf Schiedam

Geen ondernemer is gelijk en geen bedrijfspand identiek. Daarom gaan wij graag met je in gesprek om jouw persoonlijke schoonmaakwensen te bespreken. Jij geeft aan welke schoonmaaktaken er moeten gebeuren en wij gaan voor jou aan de slag om de reiniging uit te voeren. Uiteraard voldoen we aan de binnen jouw branche geldende normen en protocollen. Benieuwd naar de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Schiedam? Vraag dan vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

Contact