Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Heerlen

Een schoonmaakbedrijf in Heerlen dat alert en innovatief is en klantgericht werkt. Met een scherpe visie op de technologie van de toekomst is CSU al jaren een facilitair dienstverlener op het terrein van schoonmaak. Met schoonmaakbedrijven in Heerlen en de rest van Nederland zorgen honderden schoonmakers dagelijks voor een schone en hygiënische werkomgeving bij kantoren, zorginstellingen, horecagelegenheden, scholen en meer. Een frisse werkplek zorgt immers voor meer productiviteit, een prettige werksfeer en minder ziekteverzuim. Daarnaast is jouw bedrijf uiteraard ook je visitekaartje voor bezoekers, gasten en cliënten. CSU zorgt onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” dat je kantoor voldoet aan jouw wensen. Neem meteen contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Een schoonmaakbedrijf in Heerlen voor iedere schoonmaakklus

Een persoonlijke aanpak die voldoet aan jouw wensen, met het oog op de technologische vooruitgang. Dat is waar CSU voor staat. In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen, en onze passende oplossingen voor de schoonmaakklus. Het kan hierbij om reguliere schoonmaak gaan, maar ook om gespecialiseerde vormen van reiniging. Denk hierbij aan glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging, dieptereiniging of computerreiniging. Iedere uitdaging pakt ons schoonmaakbedrijf in Heerlen met een hands on-mentaliteit aan. Wij zijn pas tevreden als jij blij bent met het resultaat. Vraag meteen om meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden in Heerlen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ben jij op zoek naar goed opgeleide schoonmaakmedewerkers die je bedrijf uitstekend schoon houden? Naar een schoonmaakbedrijf in Heerlen dat luistert naar jouw wensen en vervolgens daarnaar handelt? Dat effectief en productief functioneert tegen een scherp tarief? Neem dan vandaag nog contact op met CSU. In een persoonlijk advies vertellen we hoe wij je schoonmaakkarwei met beide handen aanpakken. Op die manier word je compleet van de schoonmaak ontzorgd en richt jij je weer volledig op de kerntaken van jouw onderneming.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.

Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl