Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf in Rijswijk voor uw schoonmaakproject? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener van Nederland bieden wij een jarenlange expertise met het reinigen van bedrijfspanden en instellingen. Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk verzorgt onder het motto Scherp op Schoon een grondige schoonmaak, zodat ziekteverwekkers en vuil geen kans krijgen. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan voor een advies op maat.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk als trouwe schoonmaakpartner

Bij CSU kunt u ervan op aan dat de schoonmaak grondig en volgens de protocollen en richtlijnen verloopt. Onze schoonmakers hebben de juiste opleiding genoten en weten dankzij hun ervaring met de juiste schoonmaakapparatuur en reinigingsmiddelen uw organisatie stralend schoon te maken. Niet alleen werkt ons schoonmaakbedrijf snel en effectief, ook zorgen wij met onze duurzame middelen voor een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk met plan op maat

Uw prioriteiten staan bij ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk centraal. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw bedrijfspand te analyseren en uw wensen te bespreken. Aan de hand van de bevindingen stellen wij een schoonmaakplan op maat vast, met onder meer de reinigingsfrequentie en gewenste schoonmaaktechnieken. Uiteraard evalueren wij regelmatig de reiniging, zodat u tevreden bent over de schoonmaakwerkzaamheden. CSU werkt hierbij alert, met korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Rijswijk

CSU voert niet alleen reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit, ook voor specialistische klussen schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk in. Zo voeren wij specialistisch vloeronderhoud uit, maken wij de buitenzijde van uw pand schoon met gevel– en graffitireiniging en voeren wij dieptereinigingglasbewassing en computerreiniging uit. Heeft u specifieke wensen over de schoonmaak? Dat kan ook. Neem gerust contact met ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk op voor de mogelijkheden. Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.