Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf in Rijswijk voor je schoonmaakproject? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener van Nederland bieden wij een jarenlange expertise met het reinigen van bedrijfspanden en instellingen. Ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk verzorgt onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner een grondige schoonmaak, zodat ziekteverwekkers en vuil geen kans krijgen. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan voor een advies op maat.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk als trouwe schoonmaakpartner

Bij CSU kun je ervan op aan dat de schoonmaak grondig en volgens de protocollen en richtlijnen verloopt. Onze schoonmakers hebben de juiste opleiding genoten en weten dankzij hun ervaring met de juiste schoonmaakapparatuur en reinigingsmiddelen jouw organisatie stralend schoon te maken. Niet alleen werkt ons schoonmaakbedrijf snel en effectief, ook zorgen wij met onze duurzame middelen voor een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

Schoonmaakbedrijf Rijswijk met plan op maat

Jouw prioriteiten staan bij ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk centraal. Wij komen dan ook graag bij je langs om je bedrijfspand te analyseren en jouw wensen te bespreken. Aan de hand van de bevindingen stellen wij een schoonmaakplan op maat vast, met onder meer de reinigingsfrequentie en gewenste schoonmaaktechnieken. Uiteraard evalueren wij regelmatig de reiniging, zodat je tevreden bent over de schoonmaakwerkzaamheden. CSU werkt hierbij alert, met korte lijnen en een persoonlijke benadering.

Direct een offerte aanvragen bij ons schoonmaakbedrijf Rijswijk

CSU voert niet alleen reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit, ook voor specialistische klussen schakel je ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk in. Zo voeren wij specialistisch vloeronderhoud uit, maken wij de buitenzijde van je pand schoon met gevel– en graffitireiniging en voeren wij dieptereinigingglasbewassing en computerreiniging uit. Heb je specifieke wensen over de schoonmaak? Dat kan ook. Neem gerust contact met ons schoonmaakbedrijf in Rijswijk op voor de mogelijkheden. Vraag meteen een offerte op maat aan voor persoonlijk advies.

Contact