Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Oegstgeest? Een hygiënisch schone werkplek zorgt voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim en optimaal werkgeluk. Ook straalt u een positief visitekaartje uit aan uw klanten, cliënten, gasten en bezoekers. CSU is al jarenlang de nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Onder het motto “Scherp op Schoon” is geen uitdaging te groot of te klein voor ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest. Vraag voor meer informatie meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest voor kwaliteit en professionaliteit

Dagelijks zijn onze schoonmakers aan het werk voor onder meer overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen en het mkb-bedrijf. De enthousiaste schoonmakers beschikken over de juiste opleiding en ervaring om de passende reiniging te leveren die voldoet aan de protocollen van uw branche. Uw wensen staan bij de schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest centraal. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, gaan wij graag met u het gesprek aan om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw verwachtingen stellen we een plan van aanpak op, met onder andere de schoonmaakmethode en -frequentie. Uiteraard evalueert ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest geregeld de schoonmaak met u.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest verzorgt niet alleen reguliere schoonmaak, maar ondersteunt u ook bij specialistische reinigingstaken. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, gevel– en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud. Wij werken hierbij alert, klantgericht en hebben oog voor technologische innovatie. Snel en efficiënt werken met duurzame schoonmaakinstrumenten is hierbij het devies.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest dat effectieve schoonmaak aflevert en korte lijnen hanteert? Dan is CSU uw perfecte schoonmaakpartner. Wij beschikken niet alleen over een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest, maar hebben vestigingen in heel Nederland voor elke schoonmaakklus. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl