Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Oegstgeest? Een hygiënisch schone werkplek zorgt voor meer productiviteit, minder ziekteverzuim en optimaal werkgeluk. Ook straal je een positief visitekaartje uit aan jouw klanten, cliënten, gasten en bezoekers. CSU is al jarenlang de nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van schoonmaak. Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” is geen uitdaging te groot of te klein voor ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest. Vraag voor meer informatie meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Oegstgeest voor kwaliteit en professionaliteit

Dagelijks zijn onze schoonmakers aan het werk voor onder meer overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen en het mkb-bedrijf. De enthousiaste schoonmakers beschikken over de juiste opleiding en ervaring om de passende reiniging te leveren die voldoet aan de protocollen van je branche. Jouw wensen staan bij de schoonmaak door ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest centraal. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, gaan wij graag met je het gesprek aan om je wensen te bespreken. Aan de hand van jouw verwachtingen stellen we een plan van aanpak op, met onder andere de schoonmaakmethode en -frequentie. Uiteraard evalueert ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest geregeld de schoonmaak met je.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Oegstgeest verzorgt niet alleen reguliere schoonmaak, maar ondersteunt je ook bij specialistische reinigingstaken. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, gevel– en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud. Wij werken hierbij alert, klantgericht en hebben oog voor technologische innovatie. Snel en efficiënt werken met duurzame schoonmaakinstrumenten is hierbij het devies.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest dat effectieve schoonmaak aflevert en korte lijnen hanteert? Dan is CSU je perfecte schoonmaakpartner. Wij beschikken niet alleen over een schoonmaakbedrijf in Oegstgeest, maar hebben vestigingen in heel Nederland voor elke schoonmaakklus. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Contact