Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Katwijk

Hygiëne is van groot belang, zeker op de werkvloer. Niet alleen draagt een schoon kantoor bij aan meer productiviteit, minder ziekteverzuim en maximaal werkgeluk, ook geeft u met een opgeruimde bedrijfsruimte klanten een goede indruk in de zin dat u de zaken op orde heeft. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Katwijk voor professionele schoonmaak? CSU beschikt over jarenlange expertise op het gebied van vakkundige reiniging. Vraag meteen meer informatie aan over ons schoonmaakbedrijf in Katwijk via de website.

Schoonmaakbedrijf in Katwijk met hart voor uw zaak

Onze enthousiaste en opgeleide schoonmakers gaan iedere dag aan de slag om vakkundige reiniging te leveren aan een uiteenlopend aanbod van opdrachtgevers. Voorbeelden van de klanten van ons schoonmaakbedrijf in Katwijk zijn overheidsinstellingen, ziekenhuizen, scholen en het mkb-bedrijf. Onze schoonmakers zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en protocollen, zodat u verzekerd bent van uitstekende schoonmaak die voldoet aan de vereisten.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Katwijk alleen

Ons schoonmaakbedrijf in Katwijk voert niet alleen dagelijkse reguliere reiniging uit, maar ook specialistische schoonmaak. Voorbeelden daarvan zijn glasbewassing, specialistisch vloeronderhoudgevel– en graffitireinigingdieptereiniging en computerreiniging. Aangezien geen ondernemer hetzelfde is, gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van de schoonmaak. Vervolgens stellen we een plan van aanpak vast met onder meer de schoonmaakmethodes en de reinigingsfrequentie. Natuurlijk evalueren we samen met u regelmatig de geleverde service en passen wij indien nodig de reiniging aan. Korte communicatielijnen en transparantie staat hierbij centraal.

Vraag gelijk een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Katwijk dat met u meedenkt en Scherp op Schoon is? CSU is in dat geval de ideale schoonmaakpartner. We beschikken naast ons schoonmaakbedrijf in Katwijk over vestigingen in heel Nederland, zodat wij ieder schoonmaakproject aankunnen. Vraag nu meer informatie aan via de website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl