Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Hellevoetsluis

Een opgeruimd kantoor zorgt voor een heldere geest, optimaal werkgeluk en minder ziekteverzuim onder uw medewerkers. Daarnaast is een hygiënisch fris bedrijfspand een perfect visitekaartje naar uw klanten toe. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis dat Scherp op Schoon is? CSU beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van professionele schoonmaak bij bedrijven en organisaties. Voor meer informatie over onze reiniging vraagt u vrijblijvend een offerte op maat aan.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis alleen

Van zorginstellingen tot de industriële sector, van scholen tot het mkb-bedrijf. Dagelijks zijn onze schoonmakers in de weer om professioneel te reinigen in uiteenlopende branches. Uiteraard zijn onze schoonmakers volledig opgeleid, zodat de reiniging nauwgezet de juiste protocollen volgt. Ons schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis voert niet alleen reguliere schoonmaak uit, maar ook specialistische reiniging zoals glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, gevel– en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis levert vakkundige schoonmaak op maat

Geen bedrijfspand is hetzelfde en geen ondernemer gelijk. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw schoonmaakwensen te bespreken. Aan de hand van uw verwachtingen stellen wij een schoonmaakplan op maat op, met daarin de schoonmaakmethodes en de reinigingsfrequentie. Uiteraard evalueren wij de reiniging regelmatig met u en passen de schoonmakers indien nodig de reinigingswerkzaamheden aan. Uw wensen staan daarbij centraal.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis dat alert is en met u meedenkt? Dan is CSU uw ideale schoonmaakpartner. Bovendien hebben we niet alleen een schoonmaakbedrijf in Hellevoetsluis, maar beschikken we over vestigingen in heel Nederland. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor de schoonmaak van uw bedrijfspand? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl