Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Schoonmaakbedrijf Dordrecht

Een hygiënisch fris bedrijfspand zorgt voor optimaal werkgeluk, maximale productiviteit en een opgeruimde geest. Daarnaast geeft u met een schoon kantoor aan bezoekers en zakenrelaties een uitstekend visitekaartje af. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Dordrecht? CSU levert professionele reiniging in heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Dordrecht met hart voor uw zaak

U als klant heeft bij ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht de hoogste prioriteit. Met ons team van goed gemotiveerde en betrokken schoonmakers leveren wij professionele schoonmaak in Dordrecht om u volledig te ontzorgen. Zo bestaat ons schoonmaakwerk in Dordrecht uit het reinigen van werkplekken, gangen, ruimtes en alle andere mogelijke plekken. Uiteraard wordt de schoonmaak in Dordrecht gerealiseerd door een realistische offerte, transparante en heldere afspraken, duidelijke communicatie, opgeleide schoonmakers en meetbare resultaten.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Dordrecht alleen

CSU verzorgt schoonmaakwerk in Dordrecht bij een uiteenlopende groep van opdrachtgevers; van overheidsinstellingen tot ziekenhuizen, van het mkb-bedrijf tot kinderdagverblijven. Door het gebruik van de nieuwste reinigingstechnieken en schoonmaakapparaten verloopt de schoonmaak in Dordrecht snel en effectief. Hierdoor blijven de kosten laag en ondervindt uw bedrijf zo min mogelijk hinder van het schoonmaakwerk in Dordrecht. Het is bovendien mogelijk dat ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht buiten kantooruren werkt, zoals in de avonduren of in het weekend.

Vraag meteen een offerte op maat aan

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Dordrecht dat met u meedenkt en Scherp op Schoon is? CSU is in dat geval uw perfecte schoonmaakpartner. Wij voeren naast reguliere schoonmaak ook specialistische reiniging uit, zoals specialistisch vloeronderhoudglasbewassingdieptereiniging, computerreiniging en gevel– of graffitireiniging. Benieuwd wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Dordrecht voor de schoonmaak van uw bedrijfspand zijn? Vraag vandaag een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies. 

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Jilmar Dubbeldam helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22879127 / zuidwest@csu.nl