Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Delft

Met een schone werkplek creëert u de ideale werkomstandigheden. Niet alleen biedt een schone werkomgeving namelijk voor uw personeel een opgeruimde geest, werkgeluk en meer productiviteit. Ook zorgt een hygiënisch en schoon kantoor voor een professioneel visitekaartje voor uw cliënten, gasten en bezoekers. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op voor meer inlichtingen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Delft

CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland, als het gaat om de schoonmaak. Onze schoonmaakbedrijven in Delft en de rest van Nederland werken klantgericht, alert en innovatief. Dagelijks werken wij aan vernieuwende technologie om u als schoonmaakbedrijf nog beter te ondersteunen. Bovendien is CSU voor de CO2-prestatieladder gecertificeerd, waardoor ons schoonmaakbedrijf in Delft uitstekend past binnen uw MVO beleid. U als klant tevreden stellen heeft hierbij onze topprioriteit. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Delft dat houdt van aanpakken? Vraag dan snel naar meer informatie over onze diensten.

Een schoonmaakbedrijf in Delft met hart voor uw zaak

Van kantoorpanden tot ziekenhuizen, van scholen tot horecagelegenheden: de schoonmaak moet volledig in orde zijn en voldoen aan de eisen van de overheid, de gebouwgebruikers en uzelf. CSU zorgt dat uw bedrijf compleet naar uw wensen hygiënisch blijft. Hierbij biedt ons schoonmaakbedrijf diverse specialismen aan, zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging, graffiti- en gevelreiniging. U vertelt welk project aangepakt moet worden en wij bekijken hoe wij u hierin kunnen ondersteunen.

Direct een offerte aanvragen

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf in Delft, dat scherp op schoon is en graag met u in gesprek gaat over uw wensen? Dat goed naar uw behoeften luistert en doorvraagt tot helder is waar u naar op zoek bent? Dat u met betrokken maatwerk volledig ontzorgt tegen scherpe prijzen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bas Vermaat helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20130313 / west@csu.nl