Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Delft

Met een schone werkplek creëer je de ideale werkomstandigheden. Niet alleen biedt een schone werkomgeving namelijk voor je personeel een opgeruimde geest, werkgeluk en meer productiviteit. Ook zorgt een hygiënisch en schoon kantoor voor een professioneel visitekaartje voor jouw cliënten, gasten en bezoekers. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op voor meer inlichtingen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Delft

CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland, als het gaat om de schoonmaak. Onze schoonmaakbedrijven in Delft en de rest van Nederland werken klantgericht, alert en innovatief. Dagelijks werken wij aan vernieuwende technologie om jou als schoonmaakbedrijf nog beter te ondersteunen. Bovendien is CSU voor de CO2-prestatieladder gecertificeerd, waardoor ons schoonmaakbedrijf in Delft uitstekend past binnen jouw MVO beleid. Jou als klant tevreden stellen heeft hierbij onze topprioriteit. Zoek jij een schoonmaakbedrijf in Delft dat houdt van aanpakken? Vraag dan snel naar meer informatie over onze diensten.

Een schoonmaakbedrijf in Delft met hart voor jouw zaak

Van kantoorpanden tot ziekenhuizen, van scholen tot horecagelegenheden: de schoonmaak moet volledig in orde zijn en voldoen aan de eisen van de overheid, de gebouwgebruikers en jezelf. CSU zorgt dat je bedrijf compleet naar jouw wensen hygiënisch blijft. Hierbij biedt ons schoonmaakbedrijf diverse specialismen aan, zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging, graffiti- en gevelreiniging. Jij vertelt welk project aangepakt moet worden en wij bekijken hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen.

Direct een offerte aanvragen

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf in Delft, dat Scherper, Slimmer, Schoner is en graag met je in gesprek gaat over jouw wensen? Dat goed naar je behoeften luistert en doorvraagt tot helder is waar je naar op zoek bent? Dat jou met betrokken maatwerk volledig ontzorgt tegen scherpe prijzen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Contact