Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Brabant

Jouw organisatie dient een fijne omgeving te zijn voor jou, jouw klanten en zeker ook jouw medewerkers. Een net, opgeruimd en schoon pand is daarbij van groot belang. Je zoekt dan ook een professioneel schoonmaakbedrijf in Brabant. CSU behoort tot de beste schoonmaakbedrijven in Brabant. Wil je weten wat de kosten zijn, wanneer je in Brabant de schoonmaak via ons verzorgt? Neem dan contact met ons op en wij stellen voor jou een persoonlijke offerte op.

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Brabant nodig?

Zoek je een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Brabant dat geen uitdaging uit de weg gaat? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Wij ondersteunen organisaties binnen de zakelijke dienstverlening met de dagelijkse schoonmaak. Echter, wij gaan ook verder dan dat. Heeft jouw bedrijfspand periodiek onderhoud nodig, dan verzorgen wij dat graag. Ons schoonmaakbedrijf in Brabant is gespecialiseerd in onder andere:

– Glasbewassing
– Dieptereiniging
– Gevelreiniging
– Graffitireiniging
– Specialistisch vloeronderhoud
– Reiniging winkelwagens en -mandjes

Dienstverlening die verder reikt dan alleen een schoonmaakbedrijf in Brabant

Natuurlijk staat CSU als schoonmaakbedrijf in Brabant (Waalwijk of Breda, het maakt niet uit waar uw bedrijf zit) voor jou klaar, maar ook wanneer je elders in het land gevestigd bent, schakel je ons in voor de schoonmaak van jouw bedrijfspand. Wij werken met oog voor detail en hebben een persoonlijke en innovatieve manier van werken. Opvallen door niet op te vallen, bijvoorbeeld omdat er patiënten in jouw zorginstelling aanwezig zijn? Geen enkel probleem voor de professionele mensen die wij in dienst hebben.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Heb jij een schoonmaakbedrijf in Brabant nodig met hart voor uw zaak? Dan schakel je CSU in. Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst wilt weten waar je aan toe bent, dat willen wij namelijk ook. Daarom komen wij graag bij je langs om samen met je te bekijken waar de behoefte ligt. Op basis van wat we met jou bespreken, stellen wij dan een offerte voor je op. Wij horen graag van jou!

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl