Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Brabant

Uw organisatie dient een fijne omgeving te zijn voor u, uw klanten en zeker ook uw medewerkers. Een net, opgeruimd en schoon pand is daarbij van groot belang. U zoekt dan ook een professioneel schoonmaakbedrijf in Brabant. CSU behoort tot de beste schoonmaakbedrijven in Brabant. Wilt u weten wat de kosten zijn, wanneer u in Brabant de schoonmaak via ons verzorgt? Neem dan contact met ons op en wij stellen voor u een persoonlijke offerte op.

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Brabant nodig?

Zoekt u een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Brabant dat geen uitdaging uit de weg gaat? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Wij ondersteunen organisaties binnen de zakelijke dienstverlening met de dagelijkse schoonmaak. Echter, wij gaan ook verder dan dat. Heeft uw bedrijfspand periodiek onderhoud nodig, dan verzorgen wij dat graag. Ons schoonmaakbedrijf in Brabant is gespecialiseerd in onder andere glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Ook kunnen wij ingeschakeld worden voor de reiniging van winkelwagens en -mandjes.

Dienstverlening die verder reikt dan alleen een schoonmaakbedrijf in Brabant

Natuurlijk staat CSU als schoonmaakbedrijf in Brabant (Waalwijk of Breda, het maakt niet uit waar uw bedrijf zit) voor u klaar, maar ook wanneer u elders in het land gevestigd bent, schakelt u ons in voor de schoonmaak van uw bedrijfspand. Wij werken met oog voor detail en hebben een persoonlijke en innovatieve manier van werken. Opvallen door niet op te vallen, bijvoorbeeld omdat er patiënten in uw zorginstelling aanwezig zijn? Geen enkel probleem voor de professionele mensen die wij in dienst hebben.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Brabant nodig met hart voor uw zaak? Dan schakelt u CSU in. Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wilt weten waar u aan toe bent, dat willen wij namelijk ook. Daarom komen wij graag bij u langs om samen met u te bekijken waar de behoefte ligt. Op basis van wat we met u bespreken, stellen wij dan een offerte voor u op. Wij horen graag van u!

hostess_001

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82095671 / zuid@csu.nl