Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Het is bewezen dat een schone en opgeruimde werkomgeving de arbeidsproductiviteit verhoogt. En dan nog niet te spreken over de professionele indruk die uw klanten en prospects krijgen. Daarom zoekt u een van de beste schoonmaakbedrijven van Alphen aan den Rijn. In dat geval bent u bij CSU aan het juiste adres. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent, CSU maakt in heel Nederland schoon. Vraag nu een offerte aan voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Een schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn met persoonlijke aanpak

CSU heeft een vooruitstrevende werkwijze met oog voor detail. Daarnaast hebben wij waar mogelijk een persoonlijke aanpak. Heeft u een zorginstelling waar patiënten verblijven, dan gaan wij op een discrete wijze aan het werk. U bepaalt welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wij geven aan wat ons aandeel daarin kan zijn. Het werkgebied van CSU ligt onder andere binnen het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en de hotelbranche. Omdat wij verspreid over het land vestigingen hebben, zijn wij niet alleen als schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn inzetbaar. CSU maakt schoon in heel het land.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Wij voeren de dagelijkse schoonmaak met zorg uit. Denkt u hierbij aan werkzaamheden als het schoonmaken van kantoren, de keuken en het sanitair. Daarnaast zijn er ook delen van het pand die niet de dagelijkse aandacht nodig hebben, maar toch periodiek schoongemaakt moeten worden. Deze periodieke schoonmaak voeren wij ook graag voor u uit. Denkt u hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Vraag meteen uw offerte aan

U wilt natuurlijk weten wat het kost om een schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn in te schakelen. Omdat geen bedrijfspand gelijk is, kunnen wij u geen standaardtarief doorgeven. Neem dan ook contact met ons op voor een offerte op maat.

glasbewassing-schoonmaak

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bas Vermaat helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20130313 / west@csu.nl