Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Trein schoonmaken

Dagelijks maken veel mensen gebruik van het openbaar vervoer en daarmee word internsief gebruik gemaakt van treinen, trams, bussen en metro’s. Treinen schoonmaken is een klus waarbij u moet letten op strenge regels. Zo zorgt u niet alleen voor een prettige reis, maar u geeft de reizigers hiermee een veilig gevoel. CSU heeft de kennis en ervaring binnen het openbaar vervoer, waarbij we stations en vervoersmiddelen goed reinigen met onze scherp op schoon aanpak. We bieden bij het trein schoonmaken flexibiliteit, planning en een snelle benadering voor continuïteit van het proces.

Hoe worden treinen schoongemaakt

CSU maakt treinen op meerdere momenten op een dag schoon. Dagelijks maken we met onze scherpe blik de binnenkant van een trein schoon, waarbij we los vuil ophalen, prullenbakken leegmaken, toiletten reinigen en we storende vlekken van vloeren, ramen en tafeltjes verwijderen. Hoe worden treinen schoongemaakt, dat leggen we graag aan u uit in een gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie over trein schoonmaken, of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Schoonmaak stations

Elke dag maken meer dan een miljoen reizigers gebruik van het openbaar vervoer. Het belang is daarom groot om reizigers te binden. Dit kan door een goede dienstregeling en door een hygiënische en schone uitstraling van uw stations. De reizigers willen gebruik maken van schone bus-, metro-, tram- en treinstations. Met het schoonmaken van treinstations en busstations schoonmaak, heeft CSU jarenlange ervaring. Maar we doen meer. Schoonmakers zijn bepalend voor hoe de reizigers de kwaliteitsbeleving van het openbaar vervoer ervaren, door onder andere scherp te zijn op trein schoonmaken. Wij trainen onze medewerkers scherp in hospitality om gastvrij te zijn, voor een optimale beleving van uw medewerkers, reizigers en bezoekers.

Schoonmaken openbaar vervoer

CSU is scherp op reiscomfort. De schoonmaakservices die CSU verleent binnen het openbaar vervoer zijn uiteenlopend. Denk hierbij aan schoonmaken treinstations en daarnaast het bezig houden met busstation schoonmaak. Maar ook de reguliere en periodieke schoonmaak van het openbaar vervoer. Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakpartner binnen het openbaar vervoer? Hierbij een voorbeeld van veel voorkomende taken:

– Bus schoonmaken
– Metro schoonmaken
– Trein schoonmaken
– Tram schoonmaken

Met de schoonmaak van bussen, treinen, trams en metro’s, in combinatie met het gastheerschap van onze medewerkers, zorgen we voor een verhoogde klantbeleving. CSU denkt met u mee over trein schoonmaken en schoonmaak binnen het openbaar vervoer. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

vervoer-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.