Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Periodieke schoonmaak

Een gezonde en aangename werkomgeving creëren. Dat is waar CSU voor staat. Soms heeft jouw omgeving een extra schoonmaakbeurt nodig. Als ervaren schoonmakers zien en voelen wij welke periodieke schoonmaak nodig is om de ideale werkplek neer te zetten. Dankzij onze mensgerichte organisatie pakken we met innovatieve schoonmaaktechnieken de knelpunten bij de kern aan. Benieuwd naar de kosten voor periodieke schoonmaak bij jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wat valt onder periodieke schoonmaak?

Reiniging is belangrijk. Maar wat valt onder periodieke schoonmaak? Een grondige reiniging van de vloer, glasbewassing of het schoonmaken van de gevel. Aangezien we jou zoveel mogelijk zorgen uit handen willen nemen, beschikken wij over talrijke specialismes die een stap verder gaan dan de reguliere schoonmaak. Onder de periodieke schoonmaak taken van onze schoonmakers valt onder meer:

  • het reinigen van ramen
  • plafonds
  • trappenhuizen
  • apparatuur
  • en ventilatiesystemen

Doordat de reinigingswerkzaamheden regelmatig worden herhaald, spreken we van periodieke schoonmaak. Je schakelt CSU voor de periodieke schoonmaakwerkzaamheden van tijd tot tijd in, of bepaalt direct de volledige jaarplanning met ons. Zo is jouw kantoor, ziekenhuis of mkb-bedrijf gedurende het hele jaar gegarandeerd goed onderhouden.

Waarom periodieke schoonmaak?

Om verschillende redenen zijn periodieke schoonmaakwerkzaamheden belangrijk. Door de periodieke schoonmaak taken frequent te laten uitvoeren door onze schoonmakers blijft het onderhoud van het pand eenvoudiger. Ook verleng je de levensduur van het gebouw, de kantoormeubelen en de vloer. Een andere reden waarom periodieke schoonmaak van belang is, heeft te maken met de hygiëne. Door de grondige reiniging krijgen bacteriën en vuil geen kans om zich door het pand te verspreiden.

De kosten van periodieke schoonmaak

Geen ondernemer is gelijk en geen bedrijfspand identiek. Daarom gaan wij graag met je in gesprek om jouw persoonlijke schoonmaakwensen te bespreken. Jij geeft aan welke schoonmaaktaken er moeten gebeuren en wij gaan voor jou aan de slag om de reiniging uit te voeren. Uiteraard voldoen we aan de binnen jouw branche geldende normen en protocollen. Benieuwd naar de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Schiedam? Vraag dan vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.