Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Toilet schoonmaken

Toilet schoonmaken

Toiletten zijn cruciaal in het schoonmaakonderhoud. Uit onderzoek blijkt dat het met de hygiëne van de toiletten vaak niet goed gesteld is. Wij zorgen ervoor dat het toilet schoonmaken goed geregeld is. Zo bepalen we samen met u een protocol voor het schoonmaken van toiletten en hangen wij hygiënekaarten in de toiletruimtes om iedereen bewust te maken van de persoonlijke hygiëne. Bent u op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van toiletten? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.

Toilet schoonmaken stappenplan

Professioneel een toilet schoonmaken? Daarvoor stellen wij samen met u een stappenplan op. Hoe vaak we de toiletten schoonmaken, met welke producten en hoe de hygiëne tussentijds zoveel mogelijk op orde blijft, staat in het protocol beschreven. Samen met u denken we mee over de bestaande sanitaire ruimten. We adviseren over de aanschaf van materiaal, de beste vloeren en de inrichting. Denk hierbij aan houders voor toiletrollen, systemen voor het drogen van handen, zeepdispensers en luchtverfrissers. Wij werken hierbij klantgericht, vooruitstrevend en alert met een perfecte visie op innovatie. Onze prioriteit is u als klant tevreden stellen.

Duurzame oplossingen bij toilet schoonmaken

Bij CSU werken we aan duurzame oplossingen voor het toilet schoonmaken. Met het oog op een beter en groen milieu maken we gebruik van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk schade voor de natuur opleveren. Dit levert niet alleen een frisse en schone werkomgeving voor uw medewerkers op, maar hiermee draagt u ook bij aan een betere samenleving. Wilt u de wc’s in uw bedraaf duurzaam laten schoonmaken? Vraag dan nu een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen

U laat graag uw toilet schoonmaken door een schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt? CSU is voor u in dat geval de beste partner. Aangezien geen enkel kantoor- of bedrijfspand hetzelfde is en iedere ondernemer daarbij andere eisen stelt, gaan wij graag met u het gesprek aan. Zo kunnen we uw specifieke wensen en verwachtingen helder en nauwkeurig in kaart brengen. Vraagt u zich af hoe wij in uw specifieke situatie het toilet schoonmaken en wat de te verwachte kosten zijn? Vraag dan vandaag een vrijblijvende offerte aan voor een persoonlijk advies.

img-2810aangepast

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.