Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Ramen schoonmaken

U wilt natuurlijk dat uw bedrijfspand schone ramen heeft zonder strepen. Schone ramen geven een professionele en frisse uitstraling voor uw onderneming. Daarom is het van belang om van ramen schoonmaken een periodieke taak te maken. Natuurlijk hoeft u niet ramen schoonmaken op uw eigen takenlijst te zetten. U kiest voor ramen schoonmaken door een bedrijf. CSU is uw partner voor ramen schoonmaken van uw bedrijfspand. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Ramen schoonmaken zonder strepen

De ramen van uw bedrijf schoonmaken? Onze professionele schoonmakers weten precies hoe ze uw ramen schoonmaken zonder strepen. CSU is onder andere werkzaam in het MKB, maar werkt ook bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. Naast de ramen wassen van uw bedrijfspand helpen wij u ook met ander periodiek onderhoud, zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Daarnaast werken wij met passie aan de dagelijkse schoonmaak van uw onderneming. Bij CSU is er geen standaard prijs, geen pand is immers hetzelfde. Wilt u CSU inschakelen voor ramen schoonmaken van uw bedrijfspand? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat er mogelijk is.

Professioneel ramen schoonmaken

Of uw bedrijfspand nu in Winschoten, Den Bosch of in Tholen zit, wij komen overal uw ramen schoonmaken. CSU heeft vestigingen door heel Nederland en er is dan ook geen locatie waar wij niet komen. Onze professionele schoonmakers hebben oog voor detail en oefenen hun taken met toewijding uit. Zo weet u zeker dat de ramen van uw bedrijfspand altijd blinkend zijn en zonder strepen.

Direct een offerte voor ramen schoonmaken

U zoekt een schoonmaakbedrijf met scherp op schoon. Wilt u daarom weten wat CSU voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder. We maken een afspraak met u om bij u op locatie langs te komen. Daar bespreken we of er naast ramen schoonmaken nog andere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op basis daarvan wordt er een vrijblijvende offerte en een schoonmaakplan gemaakt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wij weten wat u van ons verwacht.

bouwschoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.