Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Ramen schoonmaken

Je wilt natuurlijk dat je bedrijfspand schone ramen heeft zonder strepen. Schone ramen geven een professionele en frisse uitstraling voor jouw onderneming. Daarom is het van belang om van ramen schoonmaken een periodieke taak te maken. Natuurlijk hoef je ramen schoonmaken niet op je eigen takenlijst te zetten. Jij kiest voor ramen schoonmaken door een bedrijf. CSU is je partner voor ramen schoonmaken van jouw bedrijfspand. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Ramen schoonmaken zonder strepen

De ramen van jouw bedrijf schoonmaken? Onze professionele schoonmakers weten precies hoe ze je ramen schoonmaken zonder strepen. CSU is onder andere werkzaam in het MKB, maar werkt ook bij diverse zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. Naast de ramen wassen van jouw bedrijfspand helpen wij je ook met ander periodiek onderhoud, zoals dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Daarnaast werken wij met passie aan de dagelijkse schoonmaak van je onderneming. Bij CSU is er geen standaard prijs, geen pand is immers hetzelfde. Wil je CSU inschakelen voor ramen schoonmaken van jouw bedrijfspand? Wij komen graag bij je langs om te bekijken wat er mogelijk is.

Professioneel ramen schoonmaken

Of je bedrijfspand nu in Winschoten, Den Bosch of in Tholen zit, wij komen overal jouw ramen schoonmaken. CSU heeft vestigingen door heel Nederland en er is dan ook geen locatie waar wij niet komen. Onze professionele schoonmakers hebben oog voor detail en oefenen hun taken met toewijding uit. Zo weet je zeker dat de ramen van jouw bedrijfspand altijd blinkend zijn en zonder strepen.

Direct een offerte voor ramen schoonmaken

Jij zoekt een Scherper, Slimmer, Schoner schoonmaakbedrijf. Wil je daarom weten wat CSU voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je graag verder. We maken een afspraak met je om bij jou op locatie langs te komen. Daar bespreken we of er naast ramen schoonmaken nog andere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Op basis daarvan wordt er een vrijblijvende offerte en een schoonmaakplan gemaakt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en wij weten wat jij van ons verwacht.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.