Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Calamiteiten schoonmaak

Calamiteiten zijn helaas niet vooraf te voorspellen en altijd onaangenaam. Voor de calamiteiten schoonmaak kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week op ons rekenen. Of het nu gaat om wateroverlast, schade door een inbraak of rookschade. Ook bij te verwachten gladheid helpen wij jou en de mensen om je heen uit de brand. Zo zorgen onze schoonmakers voor schone straten en een brandtrap die ijsvrij is. Neem contact met ons op om te bekijken hoe wij bij jou kunnen reinigen na calamiteiten.

Wat is calamiteiten schoonmaak?

Wat is calamiteiten schoonmaak precies? Bij het reinigen na calamiteiten heeft er meestal een onplezierige gebeurtenis plaatsgevonden. Zo is de inboedel verloren gegaan bij een brand of staat een kelder onder water door stormschade. Onze schoonmakers van CSU komen ter plaatse en bespreken samen met jou hoe de calamiteiten schoonmaak moet plaatsvinden. Dankzij onze expertise en oog voor innovatieve oplossingen weten wij zelfs in de meest lastige situaties een geschikte schoonmaakmethode te vinden.

Calamiteiten schoonmaak na schade, wateroverlast of inbraak

Calamiteiten komen altijd ongewenst en onverwacht, en zijn daarom onplezierig. Op zulke momenten mag je altijd rekenen op de specialisten van CSU. Als je brand- of stormschade hebt geleden, te maken hebt met wateroverlast of het slachtoffer bent van inbraak bijvoorbeeld. Maar ook als in het weerbericht ijzel wordt voorspeld. Onze gladheidsbestrijding voorkomt – met behulp van de weersvoorspelling en buienrader – ongelukken. Samen met CSU zorg jij voor een schoon terrein, een ijsvrije brandtrap en nette straten.

Wat kost calamiteiten schoonmaak?

Samen met jou zorgen we voor een veilige en schone locatie. Door scherper, slimmer en schoner te zijn. Wat kost calamiteiten schoonmaak? Dit verschilt per situatie. Daarom stellen we graag een persoonlijke offerte op maat voor jou op. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen.

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.