Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Kantoorschoonmaak

Het is bewezen dat een schone werkomgeving de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers verhoogt. Maar meer dan dat, u wilt een goede eerste indruk maken aan uw klanten en bezoekers wanneer deze weer bij u op kantoor langskomen. CSU levert een professionele reiniging waarbij we efficiënt te werk gaan door bijvoorbeeld de inzet van BeSense {Link BeSense pagina}. Ook u kunnen we ontzorgen voor uw kantoor schoonmaak. Of u nou beschikt over een grote of kleine kantoorruimte, wij zorgen dat deze snel en bovenal goed worden schoongemaakt. Door onze korte lijnen en het maken van helderen afspraken ontzorgen wij u volledig van uw kantoor schoonmaak. Benieuwd wat wij voor uw kantoorschoonmaak kunnen bieden? Maak een persoonlijke afspraak of ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Kantoorschoonmaak wanneer het u uitkomt

CSU denkt graag met u mee, vooral nu. Door het Nieuwe Werken en de coronacrisis zien we dat werkplekken en werktijden veranderen. U ontvangt minder of misschien geen bezoekers en thuiswerken wordt steeds meer de norm. Wij passen onze schoonmaakdienstverlening hierop aan. In een persoonlijk gesprek bespreken we met welke wisselende kantoorschoonmaak behoeften u te maken heeft en hoe we hieraan kunnen voldoen.

Kantoorschoonmaak Amsterdam

CSU is verkozen tot de nummer 1 partner in schoonmaak. Dagelijks zetten duizenden schoonmakers zich in om overheden, bedrijven en instellingen schoon en veilig te houden. Of u nu op zoek bent naar kantoor schoonmaak Amsterdam of ergens anders in Nederland, wij staan voor u klaar. Wij komen graag langs om te bespreken wat de gebruiksintensiteit is van uw kantoorpand en hoe we het kantoor het meest efficiënt kunnen reinigen. Welke werkzaamheden wij nog meer voor u kunnen uitvoeren voor uw kantoorschoonmaak, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor kantoor schoonmaak Amsterdam.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor kantoorschoonmaak

Op zoek naar een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner? CSU voor u klaar met een klantgerichte, alerte aanpak en een hands on-mentaliteit. We hebben vestigingen door heel Nederland, waardoor we u goed bereikbaar zijn. U bent bij CSU aan het juiste adres voor reguliere- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden als glasbewassing, graffiti- of gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging of computerreiniging. Maak snel een afspraak en ontvang een vrijblijvende offerte die aansluit bij uw wensen.

kantoor-2-x

Wilt u eerst liever iemand spreken?
Neem dan contact met ons op.