Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glazenwasser Den Bosch

Blinkende, schone ramen geven je bedrijf een verzorgde uitstraling en laten bovendien meer licht door. Periodiek onderhoud gericht op glasbewassing is daarom niet alleen van belang om een stralend visitekaartje af te geven aan klanten en bezoekers, ook de productiviteit en werksfeer van je medewerkers verhoogt. Ramen wassen behoort niet tot de core business van je onderneming. Bovendien is streeploze glasbewassing een bewerkelijk en lastige klus, vooral bij moeilijk te bereiken ramen. CSU biedt je de beste glazenwasser in Den Bosch voor de juiste glasbewassing. Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan voor de mogelijkheden of ontvang een offerte op maat.

Glazenwasser Den Bosch kosten

De prijzen van een glazenwasser in Den Bosch voor een bedrijf variëren enorm naar gelang het type bedrijfspand, het aantal ramen en de moeilijkheidsgraad van de te bewassen ramen. Afhankelijk van je situatie kiezen onze glazenwassers in Den Bosch voor een traditionele wijze van glasbewassing of voor het tuckerpoolsysteem. Deze laatste methode is met name voor glasbewassing op hoogte enorm geschikt, vraagt weinig ruimte en levert een aanzienlijke kostenbesparing op ten aanzien van een hoogwerker. 

Glazenwasser Den Bosch bedrijf

Iedere ondernemer en elk kantoorpand is uniek. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen en verwachtingen van onze glazenwasser in Den Bosch. Wij adviseren je over de methode en frequentie, afgestemd op de hoogte, het soort gebouw en de locatie. Ramen langs het strand of de snelweg moeten bijvoorbeeld met een hogere frequentie gewassen worden. Naast glasbewassing verzorgen wij desgewenst ook graag ander periodiek onderhoud, zoals gevel- en graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en dieptereiniging.

Direct een offerte aanvragen

Ben jij benieuwd wat de glazenwasser in Den Bosch gaat kosten voor jouw bedrijf? CSU biedt enkel maatwerk, waardoor wij niet op voorhand een prijs kunnen doorgeven. Graag maken wij een persoonlijke afspraak met je, waarin jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij aangeven hoe onze glazenwasser in Den Bosch je van dienst kan zijn. Op basis daarvan ontvang je een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.

Je kunt ook bij ons terecht voor Schoonmaakbedrijf Den BoschGevelreiniging Den Bosch en Vloerreiniging Den Bosch.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Stef van den Bosch helpt je graag verder.
Bel of mail naar 040 266 1866 / zuid@csu.nl