Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dieptereiniging keuken

Een schone en hygiënische keuken vormt de basis van het verantwoord bereiden van een maaltijd. De wetgever stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Ondanks jouw aandacht en inzet bestaat er een groot risico op vuilophoping, met name op moeilijk bereikbare plekken. Bacteriën en schimmels vermenigvuldigen zich snel in afzuigsystemen, achter apparatuur of tegen tegelwanden. Periodieke dieptereiniging van de keuken is dan ook essentieel. Vraag snel een offerte bij ons aan, zodat wij je een beeld kunnen geven van de dieptereiniging keuken kosten.

Waarom dieptereiniging van de keuken?

Niet alleen is dieptereiniging van de keuken noodzakelijk om aan de HACCP-normen te voldoen, ook brengt deze vorm van schoonmaak veel voordelen met zich mee. Zo verbeter je de (brand)veiligheid van de keuken, voorkom je ongedierte en zorg je dat apparatuur een langere levensduur en lager energieverbruik heeft. Bovendien vereenvoudigtje de dagelijkse schoonmaak en zorg je voor een gezonder werkklimaat. Hierdoor verhoog jij het werkgeluk en de productiviteit van het keukenpersoneel. CSU raadt je aan om een jaarlijkse dieptereiniging van de keuken uit te voeren. Bij een sanitaire ruimte is twee tot vier maal per jaar een dieptereiniging aanbevolen. Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Wat kost dieptereiniging van een keuken?

De kosten van dieptereiniging zijn afhankelijk van je situatie. CSU verzorgt meer dan alleen dieptereiniging in de keuken. Ook voeren wij de dagelijkse reiniging van jouw onderneming graag voor je uit. Verder zijn wij gespecialiseerd in periodiek onderhoud zoals specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging en gevel– en graffitireiniging. Ben jij benieuwd naar de kosten van dieptereiniging of andere vormen van schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Direct een offerte aanvragen voor dieptereiniging

CSU biedt uitsluitend maatwerk, waardoor wij niet op voorhand een prijs doorgeven. Graag maken wij een afspraak met je om samen met je vast te stellen hoe de schoonmaak dient te worden uitgevoerd. Aan de hand van ons gesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen een offerte op maat aan.

kantoor-afval-scheiden-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.