Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dieptereiniging keuken

Dieptereiniging keuken

Een schone en hygiënische keuken vormt de basis van het verantwoord bereiden van een maaltijd. De wetgever stelt dan ook strenge eisen aan professionele keukens. Ondanks uw aandacht en inzet bestaat er een groot risico op vuilophoping, met name op moeilijk bereikbare plekken. Bacteriën en schimmels vermenigvuldigen zich snel in afzuigsystemen, achter apparatuur of tegen tegelwanden. Periodieke dieptereiniging van de keuken is dan ook essentieel. Vraag snel een offerte bij ons aan, zodat wij u een beeld kunnen geven van de dieptereiniging keuken kosten.

Waarom dieptereiniging van de keuken?

Niet alleen is dieptereiniging van de keuken noodzakelijk om aan de HACCP-normen te voldoen, ook brengt deze vorm van schoonmaak veel voordelen met zich mee. Zo verbetert u de (brand)veiligheid van de keuken, voorkomt u ongedierte en zorgt u dat apparatuur een langere levensduur en lager energieverbruik heeft. Bovendien vereenvoudigt u de dagelijkse schoonmaak en zorgt u voor een gezonder werkklimaat. Hierdoor verhoogt u het werkgeluk en de productiviteit van het keukenpersoneel. CSU raadt u aan om een jaarlijkse dieptereiniging van de keuken uit te voeren. Bij een sanitaire ruimte is twee tot vier maal per jaar een dieptereiniging aanbevolen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Wat kost dieptereiniging van een keuken?

De kosten van dieptereiniging zijn afhankelijk van uw situatie. CSU verzorgt meer dan alleen dieptereiniging in de keuken. Ook voeren wij de dagelijkse reiniging van uw onderneming graag voor u uit. Verder zijn wij gespecialiseerd in periodiek onderhoud zoals specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging en gevel– en graffitireiniging. Bent u benieuwd naar de kosten van dieptereiniging of andere vormen van schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Direct een offerte aanvragen voor dieptereiniging

CSU biedt uitsluitend maatwerk, waardoor wij niet op voorhand een prijs doorgeven. Graag maken wij met u een afspraak om samen met u vast te stellen hoe de schoonmaak dient te worden uitgevoerd. Aan de hand van ons gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meteen een offerte op maat aan.

kantoor-afval-scheiden-1000-x-1000-1

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.