Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Plafond schoonmaken

Ieder plafond raakt na verloop van tijd stoffig en vuil. De luchtstromen in een pand maakt dat stofdeeltjes zich aan het oppervlak hechten. Deze egale vervuiling valt niet direct op. Na een plafond reinigen zie je echter meteen het verschil. Een stralend fris plafond geeft niet alleen een prettig visitekaartje af aan gasten die over de vloer komen. Ook voor de hygiëne in het pand helpt het plafond schoonmaken mensen met allergieën en ademhalingsproblematiek. Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf in dat met jou meedenkt over hoe het plafond schoonmaken het beste werkt. Vraag meteen een offerte op maat aan bij CSU.

Hoe het plafond schoonmaken?

De luchtstroming binnen een bedrijfspand bestaat niet alleen uit stofdeeltjes en vuiligheid, maar ook uit bacteriën, water- en huiddeeltjes, stuifmeel, stofluizen en verschillende schimmels. Deze ongewenste stoffen nestelen zich op het plafond, waardoor de werkplek onhygiënisch wordt. Wat de reden van de vervuiling ook is, CSU beschikt over innovatieve en duurzame schoonmaakapparatuur om het plafond stralend schoon te maken. Het hangt van het soort vuiligheid af welke schoonmaaktechniek en reinigingsmiddelen worden toegepast. Onze schoonmakers maken hierbij uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare middelen. Indien nodig dekken zij de ruimte af zodat de plafondreiniging geen invloed heeft op de rest van de locatie.

Plafond reinigen zonder aantasting van de onderlaag

Elke wand en ieder plafond vraagt om een andere specialistische aanpak. Aangezien ieder oppervlak anders is, werken onze schoonmakers zorgvuldig bij het plafond schoonmaken zonder de onderlaag te beschadigen. Plafonds bevinden zich soms ook op lastige locaties. Hierdoor zijn stellages nodig om op een goede wijze de plafonds te reinigen. Onze schoonmakers komen dan ook graag op locatie langs om samen met jou te bespreken hoe het plafond schoonmaken het beste kan plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van plafond schoonmaak?

Alleen samen zorgen wij ervoor dat de wereld hygiënisch, duurzaam en creatief wordt. Scherper, schoner en slimmer gaan onze schoonmakers aan de slag om met jou actief mee te denken over de reiniging binnen jouw gebouw. Benieuwd wat de plafond schoonmaken kosten zijn? Vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.