Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Muren schoonmaken

Omdat je bedrijfspand jouw visitekaartje is, wil je natuurlijk dat alles er fris en opgeruimd uitziet. Ook voor je werknemers zorgt een schone werkomgeving voor meer productiviteit en een betere werkhouding. Natuurlijk denk je in de eerste plaats aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook periodiek onderhoud zoals de muren schoonmaken mag niet worden vergeten. Of het nu gaat om een bakstenen muur schoonmaken of binnen een witte gestucte muur schoonmaken, CSU is uw betrouwbare partner. Neem direct contact met ons op voor een offerte.

Experts in muren schoonmaken

Onze medewerkers weten als geen ander welk middel en apparatuur gebruikt moeten worden bij muren schoonmaken. Muren schoonmaken met een stoomreiniger heeft bijvoorbeeld een bacteriedodend effect. Ook een geverfde muur schoonmaken is bij CSU mogelijk. We gaan zorgvuldig te werk en voorkomen daarmee dat de verf beschadigt en de muur kleur verliest. Koffievlek op die mooie muur? Witte muren schoonmaken is voor onze medewerkers geen enkel probleem. Door dit soort onderhoud regelmatig uit te laten voeren, houd je muren en gevels prachtig schoon. 

Wij kunnen onder andere:

  • Witte muren schoonmaken
  • Gestucte muren schoonmaken
  • Geverfde muren schoonmaken
  • Bakstenen muren schoonmaken

CSU: meer dan muren schoonmaken alleen

Het is niet alleen de muren schoonmaken waarvoor je bij ons terecht kunt. Wij voeren graag de dagelijkse schoonmaak voor je uit. Van het reinigen van sanitair tot aan het schoonmaken van kantoren. Periodiek onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti reiniging nemen we graag op in ons takenpakket.

Vraag direct een offerte aan voor muren schoonmaken

Wil jij weten wat de kosten voor muren schoonmaken of een van onze andere diensten zijn? Neem dan snel contact met ons op. We maken een afspraak met je en komen bij je langs om jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken we een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.