Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak school

Wanneer u zich bezighoudt met het reilen en zeilen binnen een school, dan heeft u ook de verantwoordelijkheid voor een schone omgeving. Voor de schoonmaak van een school kiest u voor een professioneel schoonmaakbedrijf. In dat geval moet u bij CSU zijn. CSU maakt alle soorten scholen schoon. Wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat gemaakt.

Een school schoonmaken is maatwerk

Bij CSU weten we als geen ander dat geen pand gelijk is. Daarom is alleen maatwerk bij ons de standaard. Wij bekijken graag met u wat er nodig is en wat u van ons verwacht. Wij doen de schoonmaak van de school niet alleen op dagelijkse basis. Sommige zaken hebben wat minder vaak onze aandacht nodig, maar ze mogen ook weer niet vergeten worden. Denkt u hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Ook voor periodieke schoonmaak neemt u natuurlijk contact met CSU op.

Niet alleen ervaring op het gebied van een school schoonmaken

Het schoonmaken van scholen is voor ons dagelijkse kost. Daarnaast werkt CSU in de zakelijke branche. We hebben bijzonder veel ervaring op het gebied van schoonmaak in het MKB, hotels en zorginstellingen. Wij werken met een persoonlijke aanpak en een vooruitstrevende blik. Hierbij voelen we precies aan waar er behoefte aan is, bijvoorbeeld discretie bij een zorginstelling met patiënten.

Schoonmaak voor een school nodig? Vraag direct een offerte aan

Direct een goede start met professionele schoonmaak van de school? Dan nemen wij graag deze opdracht van u aan. Neem contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij u langs. U bepaalt wat er gebeuren moet en wij kijken wat wij daarin voor u kunnen doen. Vraag snel een offerte aan.

onderwijs-tafels-x

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / onderwijs@csu.nl