Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Aanbesteding schoonmaak

Jij wilt de schoonmaak aanbesteden. Wellicht omdat je nog geen professioneel schoonmaakbedrijf heeft gevonden. Of misschien ben je niet tevreden over de huidige gang van zaken en is het tijd voor contractwisseling van de schoonmaak. Voor de aanbesteding van de schoonmaak dingt CSU graag mee. Je wilt natuurlijk weten welke kosten er bij onze dienstverlening horen. Vraag dan ook direct een offerte bij ons aan voor een persoonlijk advies.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding bij de aanbesteding van schoonmaak

Als ondernemer vind je alleen het beste goed genoeg voor jouw onderneming. En omdat je als geen ander weet dat je bedrijfspand het visitekaartje van jouw onderneming is, stel je strenge eisen aan de schoonmaak. Met de aanbesteding van schoonmaak vergelijk je eenvoudig verschillende dienstverleners onderling, op onder andere prijs en kwaliteit. CSU is de #1 facilitair dienstverlener en wij dingen dan ook met het volle vertrouwen mee in de tender voor schoonmaak.

De ervaring en diensten als kracht voor aanbesteding van schoonmaak

CSU heeft vestigingen in heel Nederland. Hierdoor kunnen wij in het hele land ingezet worden. We werken samen met klanten in de zakelijke markt. Zo dingen wij mee in de aanbesteding voor schoonmaak in het onderwijs, maar ook bij hotels en zorginstellingen kom je CSU tegen voor een aanbesteding in de schoonmaak. Hierbij werken wij aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook periodieke schoonmaak, zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

CSU meenemen in de aanbesteding van de schoonmaak? Neem direct contact op voor een offerte

Zoek jij met je aanbesteding van schoonmaak een partij die Scherper, Slimmer, Schoner is? Met een innovatieve werkwijze en persoonlijke aanpak? Dan is CSU jouw partij. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich bezighoudt met maatwerk voor een schone en frisse werkomgeving. Wij geven je graag een persoonlijke en op maat gemaakte offerte om mee te nemen in de aanbesteding. Neem dan ook direct contact met ons op.

verzorging-linnen

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.