Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

VCA certificering

Binnen de voedingsindustrie raakt de schoonmaak uw primaire proces. Doordat er gewerkt wordt met risicovolle schoonmaakapparatuur en schoonmaakmiddelen op werklocaties met een verhoogd risico zijn de veiligheidseisen voor de reiniging van de industriële werkomgeving en de bedrijfsprocessen hoog. CSU is uw partner op het gebied van processen en protocollen binnen de food sector. Onze schoonmakers beschikken over de juiste VCA certificering om de schoonmaak binnen uw bedrijf uit te voeren. Benieuwd naar de tarieven van ons VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf? Vraag dan direct een offerte op maat aan.

Waarom VCA certificering binnen de food sector?

In vele sectoren is VCA certificering al verplicht gesteld. Dankzij VCA certificering bij bedrijven is er naast kunde en kennis ook toepasbaarheid van VGM in de onderneming en onder het personeel. Met een VCA certificaat beperk je gedurende de schoonmaak zoveel mogelijk de onveilige werksituaties tot een minimum. Bij het reinigen van locaties met industrieel vuil kunnen schoonmakers bijvoorbeeld in aanraking komen met verontreinigde, gevaarlijke of ongewenste stoffen, die explosief, schadelijk of brandbaar kunnen zijn. Een schoonmaakbedrijf met VCA zoals CSU weet op de juiste manier de reiniging van uw bedrijf uit te voeren, zodat geen enkel risico ontstaat.

CSU levert VCA gecertificeerd schoonmaak met hart voor uw zaak

CSU ondersteunt u bij de protocollen en processen dankzij specialistische schoonmaak. Bovendien beschikken onze schoonmakers over ten minste een VCA certificaat om u te voorzien van advies en kennis bij VCA certificering en bedrijven. Met een deskundige leiding, een vast team van getrainde schoonmakers en één aanspreekpunt zorgen wij dat in uw bedrijf continuïteit en kwaliteit gewaarborgd blijft.

Vraag direct een offerte aan

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf met de juiste VCA certificering dat Scherp op Schoon is. CSU is de perfecte schoonmaakpartner die alert is en met u meedenkt. Aangezien geen ondernemer hetzelfde is, gaan wij graag met u in gesprek over uw schoonmaakwensen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de schoonmaak van uw onderneming.

food-schoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.