Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiëne protocol

Hygiëne protocol

Hoe houd jij de werkplek hygiënisch schoon en veilig? CSU ondersteunt je met het opstellen van een hygiëne protocol. Met een jarenlange expertise op het gebied van professionele reiniging weet CSU welke protocollen de optimale hygiëne op de werkvloer opleveren. In iedere branche is hygiëne belangrijk, maar met name binnen de zorgsector is een hygiëne protocol essentieel. De kans op overdracht van infectieziekten moet namelijk bij deze kwetsbare groep worden geminimaliseerd. Vraag direct meer informatie aan over een hygiëne protocol via onze website.

Een hygiëne protocol voor een schone werkomgeving

Met een hygiëne protocol houdt je ruimtes schoon en fris, om het overdragen van ziekteverwekkers te beperken. Een hygiëne protocol doorbreekt de besmettingscyclus binnen de zorg. Zo stel je in het protocol regels op voor de medewerkers met betrekking tot de uiterlijke verzorging en handhygiëne. Voorbeelden zijn het wassen van de handen na het snuiten van de neus, niezen, hoesten, bereiden of verwerken van voedsel of de toiletgang. Zelfs wanneer er handschoenen worden gedragen, is handen wassen van belang. Ook zijn sieraden uit den boze en gelden er bepaalde rituelen om ziekteverspreiding te minimaliseren.

Hygiëne protocol op maat voor jouw zorginstelling

Binnen de verschillende zorginstellingen bestaan aanzienlijke variaties waar het gaat om de wensen over een hygiëne protocol. Het schoonmaken van een zorginstelling vraagt vaak om meer dan enkel de reguliere reiniging van de schoonmakers. Binnen de opgeruimde en schone omgeving moeten patiënten en bewoners zich namelijk comfortabel voelen. De schoonmakers van CSU helpen je om met een klantgerichte aanpak en een vooruitstrevende visie op innovatie het hygiëne protocol zo goed mogelijk op te stellen. Jou als opdrachtgever tevreden stellen staat daarbij bij ons centraal.

Vraag meteen een offerte op maat aan voor een hygiëne protocol

Zoek jij een vakkundig schoonmaakbedrijf voor een hygiëne protocol dat met je meedenkt? CSU is in dat geval de ideale schoonmaakpartner. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw schoonmaakwensen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl