Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënecode

In veel branches is de hygiënecode een essentieel onderdeel binnen het bedrijf. In de levensmiddelenbranche is de code wellicht het belangrijkst. De hygiënecode in de slagerij of de hygiënecode in de horeca voorkomt immers dat er bacteriën op voeding terechtkomen. Het naleven van de hygiënecode is niet altijd gemakkelijk bij de dagelijkse bezigheden van je onderneming. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van de hygiënecode en ondersteunt je hier graag bij. Zoek jij een partij die iedere vorm van vervuiling aan kan en wil je weten wat de kosten zijn? Informeer dan nu naar de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Hygiënecode voor jouw onderneming

De hygiënecode verschilt uiteraard per bedrijf, aangezien het ervan afhangt wat voor producten of diensten je verleent. Zo zijn er specifiek per branche hygiënecodes beschikbaar. Er is bijvoorbeeld een hygiënecode voor kleine instellingen als de kinderopvang, een hygiënecode voor de slagerij en een hygiënecode voor de horeca. Toch zijn er een aantal richtlijnen waar vrijwel iedere onderneming zich aan dient te houden. Een handhygiëne protocol, het gebruik van beschermende kleding en het gebruik van haarnetjes komt veelvuldig voor. Daarnaast is het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen van groot belang voor een hygiënische en schone werkomgeving.


Het uitvoeren van de hygiënecode

Hoe zorg je ervoor dat de hygiënecode daadwerkelijk wordt nagestreefd binnen je bedrijf? CSU staat je graag bij. Wij zijn klantgericht, alert en altijd op zoek naar innovatie. Op die manier streven wij de beste hygiëne binnen jouw onderneming na. In de eerste plaats zorgen we dat de regels van de hygiënecode voor iedereen overzichtelijk en helder zijn, zodat er geen onjuiste interpretatie mogelijk is. Ten tweede leggen we door middel van trainingen uit hoe de richtlijnen moeten worden toegepast. Ook is het mogelijk dat wij een op maat gemaakte code opstellen voor je bedrijf, zodat jij precies weet aan welke regels jij je binnen jouw branche moet houden.

Vraag direct een offerte aan

Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt? Dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de hygiënecode en graag die kennis aan je overdraagt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ontvang direct een offerte met persoonlijk advies.

website-hospitality

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.