Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiënecode zorginstellingen

De hygiënecode voor zorginstellingen is opgesteld om de veiligheid van maaltijden voor de bewoners of patiënten te waarborgen. De verzameling aan regels geeft aan hoe een zorgorganisatie op een hygiënische en veilige wijze met voedsel om dient te gaan. CSU beschikt over een jarenlange ervaring met de hygiënecode in verpleeghuizen, verzorgingshuizen of andere zorginstellingen. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte op maat aan. 

Hygiënecode voor zorginstellingen om besmetting te voorkomen

De hygiënecode voor zorginstellingen is gebaseerd op het HACCP-systeem, oftewel de Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP-regels binnen de hygiënecode voor de zorg zijn erop gericht om de risicovolle knelpunten met een grote kans op besmetting bloot te leggen. Voorbeelden van deze deelprocessen zijn het ontvangen van de goederen, het bereiden van ingrediënten en het serveren van voeding. CSU adviseert hoe je deze risico’s kunt minimaliseren.

Het uitvoeren van de hygiënecode zorginstellingen

Hoe zorg je ervoor dat de hygiënecode zorginstellingen nauwkeurig wordt opgevolgd binnen jouw organisatie? CSU staat je hierbij graag terzijde. Wij werken alert, klantgericht en zijn altijd gericht op innovatie. Zo streven wij de beste hygiëne binnen jouw zorginstelling na. Wij zorgen dat de hygiënecode in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is. Zo ontstaat er geen verkeerde interpretatie. Daarnaast leggen we door middel van trainingen uit hoe medewerkers de regels moeten toepassen. Verder stellen wij voor jou een op maat gemaakte hygiënecode zorginstellingen op, zodat je direct weet welke richtlijnen op je branche van toepassing zijn.

Vraag direct een offerte aan

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt. CSU is op de hoogte van de laatste regelgeving op het terrein van de hygiënecode zorginstellingen, zodat jij uitstekend aan de vereisten voldoet. Niet alleen in de centrale keuken, maar ook bij het serveren, bereiden en bewaren op de afdeling, in het restaurant of bij activiteitenbegeleiding. Wij gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. Vraag direct een offerte op maat aan.

zorg-umc-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 / zorg@csu.nl