Home > Informatie > Schoonmaakbedrijf Schiedam

Schoonmaakbedrijf Schiedam

Een schone en hygiënische werkplek leidt tot betere prestaties op de werkvloer. Zo treedt er minder ziekteverzuim op, voelt uw personeel zich gelukkiger en creëert u een stralend visitekaartje voor uw bezoekers, cliënten en gasten. Zoekt u een ervaren schoonmaakbedrijf in Schiedam? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Neem nu contact op voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Schoonmaakbedrijf Schiedam met hart voor uw zaak

Als schoonmaakbedrijf Schiedam werken wij alert en klantgericht. Uw wensen als klant staan bij ons centraal, zodat u precies de schoonmaak ontvangt die u wilt. Bovendien is CSU continu gericht op innovatie, waardoor wij met de nieuwste schoonmaaktechnieken en -middelen de reiniging snel en duurzaam uitvoeren. Van het mkb-bedrijf tot zorginstellingen, van zakelijke dienstverlening tot scholen; onze schoonmakers zijn uitvoerig opgeleid, waardoor zij aan uw eisen en die van de gebouwgebruikers voldoen.

 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Schiedam alleen

Naast reguliere schoonmaak ook de ramen professioneel laten wassen? Of wilt u een schoonmaakbedrijf in Schiedam inschakelen om specialistisch vloeronderhoud te laten uitvoeren? CSU biedt allerlei vormen van schoonmaak aan om in al uw behoeften te voorzien. Zo kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Schiedam terecht voor glasbewassing, computerreiniging, dieptereiniginggevelreiniging en graffitireiniging. Met vestigingen verspreid over heel Nederland verzorgen wij de schoonmaak in allerlei branches in het land.

 

Vraag direct een offerte aan bij ons schoonmaakbedrijf Schiedam

Geen ondernemer is gelijk en geen bedrijfspand identiek. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw persoonlijke schoonmaakwensen te bespreken. U geeft aan welke schoonmaaktaken er moeten gebeuren en wij gaan voor u aan de slag om de reiniging uit te voeren. Uiteraard voldoen we aan de binnen uw branche geldende normen en protocollen. Benieuwd naar de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Schiedam? Vraag dan vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bel ons