Home > Informatie > Schoonmaakbedrijf Almelo

Schoonmaakbedrijf Almelo

Uw organisatie is waar uw passie ligt. Dit wilt u ook uitstralen naar uw medewerkers, maar zeker ook naar uw klanten toe. Daarom hecht u veel waarde aan een schoon en opgeruimd pand. CSU neemt u graag de schoonmaak uit handen. Zoekt u dan ook een schoonmaakbedrijf in Almelo, dan zit u bij ons goed. CSU maakt in heel Nederland schoon. Vraag een offerte aan voor een prijsopgave die voor u op maat gemaakt is.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Een grensverleggend schoonmaakbedrijf in Almelo

CSU heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. Wij zijn dan ook niet alleen uw schoonmaakbedrijf in Almelo. CSU maakt overal schoon, waar u ook zit. Wij hebben hierbij een vooruitstrevende werkwijze met een persoonlijke aanpak. U heeft het voor het zeggen en u bepaalt wat er moet gebeuren. Wij komen bij u langs om te bepalen wat ons aandeel daarin kan zijn.

 

Een uitgebreide dienstverlening

CSU heeft jarenlange ervaring met de dagelijkse schoonmaak in branches zoals het MKB, zorg- en onderwijsinstellingen en hotels. Wij zorgen ervoor dat onder andere kantoren, kamers, sanitair en de kantine blinkend schoon zijn. U bepaalt hierbij de frequentie van de dagelijkse schoonmaak. Daarnaast zijn er dingen binnen een bedrijfspand die wat minder vaak schoongemaakt hoeven te worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de gevel en de ramen. Ook voor dit periodieke onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met onder andere dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

 

Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan

We komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen. U wilt vast weten wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Almelo zijn. Dit kunnen wij alleen inschatten door bij u te komen kijken. Neem dan ook contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

 

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Tom Wijbenga helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-22868773 / noordoost@csu.nl