Home > Dienstverlening > Specialistische diensten > Reiniging onderhoud buitenkant gebouw

Reiniging onderhoud buitenkant gebouw

 

 

Glasbewassing

Je wil natuurlijk dat je gebouw schone ramen heeft zonder strepen. Schone ramen geven een professionele en frisse uitstraling. Onze professionele schoonmakers weten precies hoe ze jouw ramen schoonmaken zonder strepen. Onze professionele schoonmakers hebben oog voor detail en oefenen hun taken met toewijding uit. Wij adviseren je over de frequentie en methode van het ramen schoonmaken, afgestemd op het soort gebouw, de hoogte en de locatie.

Ramen langs een snelweg of bij het strand moeten bijvoorbeeld vaker bewassen worden. Afhankelijk van de situatie kiezen we voor de traditionele wijze of voor het tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing). Deze methode is geschikt voor glasbewassing op hoogte, vraagt weinig ruimte en is voordeliger dan een hoogwerker.

Wil je CSU inschakelen? Wij komen graag langs om te bekijken wat er mogelijk is.

Neem contact met ons op

 


Kozijnen conserveren nanotechniek

Nano-coating is een manier van beschermen voor metalen, kunststof en aluminium kozijnen. Nano-coating kan uw kozijnen tot 10 jaar lang beschermen en maakt ze daarmee erg duurzaam. Nano coating is geschikt als langdurige bescherming tegen atmosferische invloeden en graffiti.

Wil jij gebruik maken van deze specialistische dienst? 

Neem contact met ons op


Contact

Mail naar specialistenteam@csu.nl of bel naar 0413 285 111.