Home > Dienstverlening > Specialistische diensten

Specialistische diensten

 

Naast onze dagelijkse schoonmaakdiensten, kun je periodiek ook gebruik maken van onze specialistische diensten. Zo is stofzuigen en een natte doek prima voor het dagelijkse onderhoud van een vloer, maar eens in de zoveel tijd is grondige vloerreiniging belangrijk. Of wat dacht je van een dieptereiniging van de keuken, het sanitair, je tapijt, de inloopmat en je meubilair? Wel zo hygiënisch. Ook frisse ramen zijn fijn. En die zitten niet altijd op de meest gangbare plekken om ze vanaf buiten schoon te maken. Heb je last van een erg vervuild gebouw van buiten? Dan biedt ons geveltechniekteam dé oplossing. 

Hieronder vind je onze top 5 aan specialistische diensten. Onder 'Overige diensten' lees je waarvoor je nog meer bij ons terecht kunt.

Wist je bijvoorbeeld dat wij je graag van dienst zijn bij bouw- en opleverschoonmaak? En dat je bij brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak gewoon op ons kunt rekenen? Beter zelfs, op basis van weerberichten en meteoconsult regelen wij 24/7 uw gladheidsbestrijding. Of het nu een groot, klein, ruw of glad terrein betreft: wij zitten er bovenop.


Vloeronderhoud

Een schone vloer met een egale uitstraling is een visitekaartje voor een organisatie. Dan is eens in de zoveel tijd een grondige vloerreiniging belangrijk. Op zoek naar de juiste expert op het gebied van vloeronderhoud? Wij hebben ervaring in het reinigen van verschillende vloertypes. Wij beschikken over geschoolde schoonmakers met een jarenlange ervaring die iedere vloer op de juiste manier behandelen. Van PVC en rubber, tot het conserveren van linoleum en houten vloeren tot het kristalliseren van een vloer van natuursteen en van het stoomreinigen van marmer tot het reinigen van sportvloeren*. CSU verzorgt het schoonmaakonderhoud van jouw vloer met de juiste apparaten en materialen. Ook het in- en uitruimen van de ruimtes regelen we voor je. Hierbij adviseert CSU om bij renovatie van de vloeren voor de duurzame BONA methode te kiezen.

Elke ondernemer stelt andere eisen aan de vloer en iedere vloer vraagt om een ander plan van aanpak. Daarom komen onze schoonmaakexperts graag bij je langs om in een persoonlijk gesprek je wensen en verwachtingen in kaart te brengen.

Neem contact met ons op
over vloeronderhoud


*Soms dienen kleedruimten en sportvloeren te voldoen aan de normering van het NOC/NSF. Wij zijn hiermee bekend en passen onze werkzaamheden erop aan.

Dieptereiniging

Niet iedere ruimte beschikt over makkelijk te bereiken plaatsen. En plaatsen die moeilijk te bereiken zijn, zijn ook moeilijk schoon te maken. Dit is vooral bij keukens en sanitair het geval, en dat zijn nu juist de plaatsen waar extra hygiëne belangrijk is. Dat is de reden om voor dieptereiniging te kiezen. Gespecialiseerde medewerkers werken volgens een gedegen instructie met specialistische middelen en methoden. Zij verwijderen alle vervuiling en controleren de werking van jouw sanitaire installaties. Bij dieptereiniging behoort demontage van apparatuur en losse componenten en terugplaatsen ook tot de mogelijkheden. Bij onze werkzaamheden volgen we altijd de HACCP-normen.

CSU raadt je bij een keuken aan om een jaarlijkse dieptereiniging te laten uitvoeren. Bij een sanitaire ruimte is het aan te bevelen dit twee- tot viermaal per jaar te laten uitvoeren. Naast keuken en sanitair behoren dieptereiniging van tapijt, inloopmatten en meubilair ook tot onze specialisatiesLees hier meer over dieptereiniging tapijt, inloopmatten en meubilair.

Je bent ongetwijfeld benieuwd naar wat de kosten van dieptereiniging zijn, neem daarvoor contact met ons op.

Neem contact met ons op
over dieptereiniging

 

Reiniging en onderhoud buitenkant gebouw

Is jouw gebouw erg vervuild? En wil je de mooie uitstraling van jouw gebouw terug? Het CSU geveltechniekteam reinigt de gevel op verantwoorde wijze. Weg met graffiti, groene aanslag of vochtplekken. Getrainde medewerkers laten de gevel er weer als schoon en nieuw uitzien d.m.v. straling en coating. Ook dakgoten maken we schoon voor je. Terwijl we bezig zijn met het gebouw brengen wij eventueel gelijk een vochtwerende laag aan, vernieuwen we het voegwerk/schilderwerk wanneer nodig en kijken we naar de voegen. 

Ook schone en blinkende ramen zorgen ervoor dat jouw gebouw er netjes uitziet en ze laten meer licht door. Daarbij mogen we de kozijnen niet vergeten, die we conserveren m.b.v. nano-coating. Lees hier meer over glasbewassing en kozijnen conserveren m.b.v. nanotechniek.

Wij onderhouden graag de buitenkant van jouw gebouw, zodat deze niet extreem vervuild raakt. Om een gevel schoon en netjes te houden, is het bijvoorbeeld belangrijk deze tijdig grondig te reinigen. We komen graag bij je langs om te bepalen wat er moet gebeuren.

Neem contact met ons op
over buitenkant gebouw

 

Calamiteiten

Calamiteiten zijn niet te voorspellen, altijd onverwacht en onplezierig. Je kunt op die momenten van chaos 24/7 op ons rekenen, bij brand- of stormschade, wateroverlast of een inbraak. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en reconditioneren van opstal en inboedel.

Om ongevallen te voorkomen regelen wij zelfs op basis van weerberichten en meteoconsult 24/7 gladheids- bestrijding. Of het nu een groot, klein, ruw of glad terrein betreft: wij zitten er bovenop. Altijd een netjes terrein, een ijsvrije brandtrap en smetteloze straten.

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar hoe dit precies in zijn werk gaat, neem daarvoor contact met ons op.


Neem contact met ons op
over calamiteiten

Bouw- en opleverschoonmaak

Als aannemer lever je projecten aan de lopende band op. Je medewerkers werken hard aan de bouw van het nieuwe pand. Zodra de bouw afgerond is, is het tijd om van start te gaan met de opleveringsschoonmaak. Hiermee zorg je ervoor dat al het vuil van de bouw verdwenen is, voordat je de sleutels aan de klant overhandigt. Wij verzorgen graag deze bouwschoonmaak voor jou. Denk hierbij aan het verwijderen van cementsluiers op tegels, het wassen van de ramen en het stofvrij maken van het pand, maar ook gevelreiniging is mogelijk. Met een schoon pand - van binnen én buiten - als resultaat. 

Hier meer over weten?  

Neem contact met ons op
over bouw- en opleverschoonmaak

Overige diensten

Naast deze top 5 aan specialistische diensten, kunnen we je in nog veel meer bijstaan. Bijvoorbeeld:

 • het reinigen van wanden en plafonds
 • het reinigen van gordijnen/vitrages (incl. brandwerend maken)
 • het schoonmaken van onbereikbare plekken
 • het reinigen van de ICT werkplek
 • ongediertebestrijding
 • groenvoorziening
 • kauwgom of lijmresten verwijderen
 • het onderhouden van buitenterreinen
 • waste management
 • (klein) technisch onderhoud
 • onderhoud en reiniging van de industriële ventilator
 • reiniging clean rooms
 • roltrapreiniging
 • En heb je een zwembad? Ook die reinigen we. Niets is ons te gek!

Verder bieden we services aan als: stewarding, een gastvrouw/host(ess), toiletroomservice, hulp bij interne verhuizingen en verzorging van het linnengoed. 


Bekijk de overige diensten


Benieuwd naar onze contractvormen?

De twee meestvoorkomende contracten zijn het resultaatgericht en het inspanningsgericht contract, maar een combiantie is ook altijd mogelijk. Via onderstaande button lees je meer over de standaard contractvormen. Het liefst gaan wij met je in overleg, omdat er veel meer mogelijk is. Zo zijn we bij sommige klanten de regisseur en bij weer andere klanten zijn we juist onderaannemer bij integrale facilitaire dienstverlening.

Lees hier meer over contractvormen


Contact

Mail naar specialistenteam@csu.nl of bel naar 0413 285 111.