Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot reinigen. Het is misschien niet het eerste wat bij je op komt om schoon te maken. Maar wij informeren je graag over het belang van dakgoot schoonmaken. Want wist je dat wanneer jouw goten niet meer of niet goed doorstromen dat je last kunt krijgen van overstromingen of lekkages? Het advies is om deze minimaal eens per jaar goed schoon te maken. Maar staat jouw bedrijfspand in een bosrijke omgeving? Dan is eens per half jaar het advies om jouw dakgoot schoon te maken. En wat wordt er verstaan onder goed schoonmaken? Naast dat wij je hierover advies kunnen geven, heb je ook de keuze om je op dit gebied volledig te laten ontzorgen. Op basis van jouw wensen zorgen wij dat je hier niet meer naar om hoeft te kijken en jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is. Klik op onderstaande button. Dan plannen we een vrijblijvend gesprek in om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Dakgoten schoonmaken: bedrijf

Dit soort periodieke schoonmaakwerkzaamheden wil je uitbesteden aan een bedrijf dat werkt met specialisten. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en met opgeleide medewerkers door heel Nederland. Daarom zijn we nooit ver weg. Maar wist je dat je bij CSU ook aan het juiste adres bent voor meer dan alleen dakgoot schoonmaken? Wij zorgen dat jouw bedrijfspand van buiten en binnen een visitekaartje wordt waar je trots op bent. Je kunt denken aan verdere ontzorging van periodieke schoonmaakwerkzaamheden op het gebied van:

gevelreiniging en -onderhoud
specialistische vloerreiniging en -onderhoud
glasbewassing

Maar wij staan ook klaar voor jouw reguliere schoonmaakwerkzaamheden.

Dakgoten schoonmaken: prijs

Je hoeft dus niet zelf op de ladder te staan. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent aan welke investering je moet denken. Geen enkel bedrijfspand is hetzelfde. Daarnaast weet je dat de frequentie van werkzaamheden ook afhankelijk is van waar jouw bedrijfspand staat. Staat jouw bedrijfspand in een bosrijke omgeving, dan adviseren wij om deze werkzaamheden twee keer per jaar uit te voeren. Ook vertellen wij je graag op welke gebieden van schoonmaak wij jou nog meer kunnen ontzorgen. Dit doen we aan de hand van een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en behoeften en vervolgens krijg je van ons een offerte op maat.

dakgoot

Wilt je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.