Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot reinigen. Het is misschien niet het eerste wat bij u op komt om schoon te maken. Maar wij informeren u graag over het belang van dakgoot schoonmaken. Want wist u dat wanneer uw goten niet meer of niet goed doorstromen dat u last kunt krijgen van overstromingen of lekkages? Het advies is om deze minimaal eens per jaar goed schoon te maken. Maar staat uw bedrijfspand in een bosrijke omgeving? Dan is eens per half jaar het advies om uw dakgoot schoon te maken. En wat wordt er verstaan onder goed schoonmaken? Naast dat wij u hierover advies kunnen geven, heeft u ook de keuze om u op dit gebied volledig te laten ontzorgen. Op basis van uw wensen zorgen wij dat u hier niet meer naar om hoeft te kijken en u zich kunt focussen op wat voor u belangrijk is. Klik op onderstaande button. Dan plannen we een vrijblijvend gesprek in om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Dakgoten schoonmaken: bedrijf

Dit soort periodieke schoonmaakwerkzaamheden wilt u uitbesteden aan een bedrijf dat werkt met specialisten. CSU is de nummer 1 in schoonmaak en met opgeleide medewerkers door heel Nederland. Daarom zijn we nooit ver weg. Maar wist u dat u bij CSU ook aan het juiste adres bent voor meer dan alleen dakgoot schoonmaken? Wij zorgen dat uw bedrijfspand van buiten en binnen een visitekaartje wordt waar u trots op bent. U kunt denken aan verdere ontzorging van periodieke schoonmaakwerkzaamheden op het gebied van: gevelreiniging en -onderhoud, specialistische vloerreiniging en -onderhoud en glasbewassing. Maar wij staan ook klaar voor uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden.

Dakgoten schoonmaken: prijs

U hoeft dus niet zelf op de ladder te staan. We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent aan welke investering u moet denken. Geen enkel bedrijfspand is hetzelfde. Daarnaast weet u dat de frequentie van werkzaamheden ook afhankelijk is van waar uw bedrijfspand staat. Staat u in een bosrijke omgeving, dan adviseren wij om deze werkzaamheden twee keer per jaar uit te voeren. Ook vertellen wij u graag op welke gebieden van schoonmaak wij u nog meer kunnen ontzorgen. Dit doen we aan de hand van een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we uw wensen en behoeften en vervolgens krijgt u van ons een offerte op maat.

dakgoot

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.