Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Top Employer zijn en blijven

Een aantrekkelijke werkgever zijn binnen de schoonmaakbranche, een Top Employer, daar streven wij naar. Als mensenbedrijf willen wij een thuis zijn met uitstekende arbeidsvoorwaarden waar je als werknemer wil blijven werken. Waar je kan uitblinken en je talenten kan ontwikkelen. Onze mensen zijn ons waardevolste kapitaal. Daarom steken we veel tijd en energie in ons hr-beleid. Zo behouden we onze mensen én hun vakkennis. Ook jij als opdrachtgever profiteert daarvan!

Zo zorgen wij voor onze mensen

Wat we doen om een aantrekkelijke werkgever te zijn? Medewerkers staan echt op de eerste plek. Vanaf de eerste werkdag zorgen we voor goede begeleiding. En we stimuleren al onze collega’s om met trainingen en leerprogramma’s te werken aan hun professionele én persoonlijke groei. Neem ons programma Fris in je werk. Dat is een totaalpakket met initiatieven gericht op duurzame inzetbaarheid. Van opleidingen en budgetcoaching tot fysiotherapie en hulp bij geestelijke klachten. En elk jaar tijdens de MeewerkWeek brengen we collega’s uit alle lagen van onze organisatie op de werkvloer met elkaar in verbinding.

Certificeringen

Onze inspanningen leveren ons al jaren de Top Employer-certificering en de titel Great place to work op. Voor de elfde achtereenvolgende keer is CSU uitgeroepen tot ‘Top Employer Nederland’. Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van excellence in HR-beleid, maakte dit recent bekend. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van CSU zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. Dit jaar gaan we uiteraard voor ons 12e jaar!

CSU - Top Employer 2023
CSU: 10 jaar Top Employer