Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
seesoap handen wassen handhygiene gekleurde handzeep

Seesoap gekleurde handzeep

Deze gekleurde handzeep is speciaal ontwikkeld om handen wassen makkelijker, leuker en beter te maken. Door de kleur van de zeep kun je precies zien waar je handen al ingezeept zijn en waar nog niet. Makkelijk hè? Soms kan een goed idee zo simpel zijn.

Waarom is goed je handen wassen zo belangrijk?

Waarom is handen wassen zo belangrijk en handzeep zo goed? Wist je dat een ogenschijnlijk eenvoudig middeltje als zeep het beste wapen is tegen de verspreiding van virussen en het verbeteren van de gezondheid van mensen? Zeep doorbreekt namelijk het omhulsel van een virusdeeltje waardoor het onschadelijk gemaakt kan worden. Uit onderzoek blijkt zelfs dat handen wassen kan zorgen voor een beter welzijn en meer geluk.

Met deze handen was instructie was jij je handen goed met seesoap.

Seesoap gekleurde handzeep hand hygiene handen wassen

Seesoap en CSU slaan handen in één

Hygiëne is belangrijker dan ooit, door het coronavirus zijn we ons hier allemaal bewust van geworden. Waarom kun je dan eigenlijk niet zíen wat je doet? En als handen wassen dan zó belangrijk is, dan moet dat toch ook leuker en makkelijker kunnen? Daarom sloeg CSU de handen in één met seesoap. Twee bedrijven die samen streven naar goede hygiëne en een betere wereld. Met een samenwerking waarbij innovatie, duurzaamheid en hygiëne voorop staan.

Wist je dat, naast de unieke kleur, het FUN(ctionele) seesoap ook vrij is van microplastics, parfums, allergeenvrij en 100% vegan?

Meer over de samenstelling van seesoap

Alle ingrediënten in seesoap zijn gecertificeerd en gezuiverd en daarmee is seesoap niet schadelijk voor mens en milieu. Omdat we vaker, bewuster en beter onze handen wassen dan ooit hebben we ook een verzachtend en verzorgend bestanddeel toegevoegd dat de natuurlijke beschermlaag van de huid herstelt. De parfums in de zeep zijn allergeenvrij. De flacons zijn van plastic en 100% recyclebaar. Meer informatie over de samenstelling vind je op seesoap.nl.

seesoap-milieu vriendelijk handzeep-duurzaamheid-milieu-csu

Jong geleerd is oud gedaan

Wij komen veel op basisscholen. De meesters en juffen van De Bonte Vlinder in Den Haag gebruiken seesoap al volop in hun klas. Op een leuke en leerzame manier maakt seesoap persoonlijke hygiëne zichtbaar aan hun leerlingen. Met hulp van Rein!

“Hallo, ik ben Rein. Een echt bijdehandje. Ik wil jou helpen om handen wassen beter, makkelijker en vooral leuker te maken.”

basisschool-onderwijs-hand hygiene-handen wassen

Wist je dat…

… we tussen de 39.000 en 4.600.000 bacteriën hebben op onze handen?

… 47% van de ziektes eenvoudig te voorkomen is, door je handen regelmatig en correct te wassen?

… 80% van de besmettingen tussen mensen plaatsvindt via de handen?

… 56% van de mensen tijdens het handen wassen de duimen vergeet te wassen?

Tijd voor seesoap!

Interesse in seesoap of wil je meer informatie ontvangen?

Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.