Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Voor de derde keer op rij zijn wij Facto’s nummer 1 Partner of Choice!

Facto (Platform voor Facility Management en Huisvesting) heeft de onderzoeksresultaten van het leveranciersoverzicht ‘Partner of Choice’ gepubliceerd. Het doel van dit onderzoek is om facilitaire professionals op weg te helpen bij de keuze van een leverancier in verschillende werkgebieden. Onder lezers en bezoekers heeft Facto een enquête gehouden.

CSU is trots dat op de vraag ‘Met wie doet u het liefste zaken op het gebied van schoonmaak?’ CSU ook dit jaar als nummer 1 uit de bus komt. Voor de derde keer op rij is CSU door facilitaire beslissers verkozen tot nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening.

Esmée Ficheroux, lid Raad van Bestuur van CSU: “Contact gaat boven contract.” Hiermee maakt Esmée in een interview met Facto duidelijk dat we vanuit CSU vooral samen met de klant optrekken. “Niet tegenover, maar naast de klant. Innoveren is samen experimenteren. Alles met als doel een gezonde, veilige en duurzame omgeving voor de eindgebruikers en eigen medewerkers”.


Lees het interview hier.

Meer over het onderzoek vind je hier.